AARON TAYLOR-JOHNSON NOVI JE ACQUA DI GIÒ AMBASADOR

Giorgio Armani najavio je novog ambasadora svog legendarnog mirisaACQUA DI GIÒ – britanskog glumca Aarona Taylora-Johnsona koji će se pojaviti u kampanji koja počinje 16. veljače.

“ACQUA DI GIÒ utjelovljuje način razumijevanja muževnosti koji je istovremeno slobodan, osjetljiv i avanturistički. Sve su to karakteristike koje Aaron izražava svojom prisutnošću i tjelesnošću. Upravo me ta ravnoteža uma i tijela uvjerila da je on prava osoba koja će predstavljati miris. Aaron ima intenzitet i ljepotu koji su istovremeno samosvjesni i simbol današnjice”, rekao je Giorgio Armani.

“Genijalna kreativnost, njegova bezvremenska sofisticiranost i njegov besprijekoran ukus samo su neke od bezbroj odlika gospodina Giorgia Armanija. Osjećam se počašćenim što sam odabran da predstavljam njegov legendarni miris ACQUA DI GIÒ kao novi ambasador brenda. Zapravo, odavno sam obožavatelj ACQUA DI GIÒ mirisa – zbog njegove čistoće i neopisive svježine. Oduvijek sam osjećao da ima tu nedostižnu kombinaciju muževnosti i ranjivosti – gotovo čarobnu vezu s prirodom i pomlađujućom snagom mora.” – Aaron Taylor-Johnson.

Aaron Taylor-Johnson višestruko je talentiran glumac. Njegov afinitet prema umjetnosti zrači iznutra; u svakoj jedinstveno različitoj ulozi koju je utjelovio, njegova magnetska prisutnost očarala je publiku diljem svijeta. Sposobnost Aarona Taylora-Johnsona da se neprimjetno poveže sa svojom okolinom i emocijama utjelovljuje bit moderne i svjesne muževnosti, vizije koja je duboko u biti mirisa ACQUA DI GIÒ.

 

Aaron Taylor-Johnson ostavio je snažan dojam na publiku diljem svijeta u nekoliko nezaboravnih izvedbi. Od filma Nowhere Boy, preko adaptacije stripa Kick-Ass i Kick-Ass 2, filmske adaptacije romana Ana Karenjina, filmova Savages i Godzille pa do najnovijih uloga koje ga tek očekuju – one u Marvelovom filmu Kraven The Hunter te u remakeu Nosferatua Roberta Eggersa.

ACQUA DI GIÒ

Prvobitno predstavljen 1996. kao prvi morski miris, ACQUA DI GIÒ i danas nastavlja dočaravati vječnu snagu mora i čovjekovu povezanost s prirodom. Novi film kampanje prikazuje Aarona Taylora-Johnsona, karizmatičnu figuru koja personificira ACQUA DI GIÒ viziju osjetljive i oslobođene muževnosti, kao muškarca u potpunom skladu s prirodom i morem, koji tu povezanost s okolišem osjeća kao regenerirajuću silu.

U 2024. ACQUA DI GIÒ EAU DE TOILETTE ulazi u novo poglavlje predstavljajući novog ambasadora, novu kampanju i novu bočicu s mogućnošću nadopune.

Pročitajte još i ...