Je li za njegu ponekad dovoljna – jedna krema?

Ono čega nam često nedostaje upravo je jednostavnost. A-DERMA donosi jednostavnost u svakodnevni život nudeći višenamjenski proizvod za njegu kože, koji će zamijeniti sve ostale: kremu za lice, kremu za tijelo, jutarnju kremu, večernju kremu, dječju kremu, umirujuću kremu…  Riječ je o prvoj univerzalnoj*, dermatološkoj i prirodnoj kremi u osnovnoj A-Derma liniji, koju može koristiti cijela obitelj, za svakodnevnu hidraciju!

Učinkovita i prirodna formula sadrži djelatne tvari odabrane zbog dugogodišnje dokazane učinkovitosti. Sadrži  hijaluronsku kiselinu koja daje snažna hidracijska svojstva, shea (karité) maslac hrani, biljni glicerol koji pomaže u hidraciji te ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi (iz organskog uzgoja) koji ima uravnotežujuće, umirujuće i obnavljajuće djelovanje. 98 % sastojaka prirodnog je podrijetla. Nema kontroverznih sastojaka kao što su silikoni, alkohol, parabeni, fenoksietanol…  Krema ne sadrži parfem.

Proizvod je ekološki pakiran bez kutije i plastičnog omotača, a tuba je napravljena od 55 % recikliranog HDPE-a.

A-Derma univerzalna hidracijska krema namijenjena je cijeloj obitelji: za mame, tate, bebe, djecu, bake i djedove…. Multifunkcionalna je pa se može koristiti za lice, tijelo, ruke, nakon brijanja, za područje oko očiju. Ima dokazano višestruko djelovanje: hidrira, njeguje, umiruje i obnavlja.

Pročitajte još i ...