Najbolje celebrity transformacije

Picture Shows: Scarlett Johansson April 21, 2015 Scarlett Johansson attends 'The Avengers: Age Of Ultron' European premiere at Westfield London in London, UK. The actress stunned in a printed gown. Worldwide Rights, Image: 239484183, License: Rights-managed, Restrictions: Non Exclusive No Digital Rights Without Permission Please Credit All Uses, Model Release: no, Credit line: Profimedia, FameFlynet UK

Život zvijezda odvija se pod budnim okom javnosti. Što rade, s kim izlaze, kako izgledaju i – zašto tako izgledaju? Nekima od zvijezda upravo je pomoć estetske kirurgije i medicine omogućila napredovanje u karijeri i svjetsku popularnost.

MEGAN FOX @ the premiere of 'Teenage Mutant Ninja Turtles' premiere held @ the Regency Village theatre. August 3, 2014, Image: 200504709, License: Rights-managed, Restrictions: AMERICA, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Visual

Megan Fox

Megan Fox svoju je karijeru započela pojavivši se u nekoliko serija kao slatka djevojka iz susjedstva. Veliku je popularnost stekla ulogom u filmu Transformeri, a preobrazba do sex simbola uvelike je utjecala na njezinu karijeru. Usporedbom fotografija, vidljivo je da se njezin izgled značajno promijenio. Osim očite primjene botoxa i filera, nagađa se da je Megan i povećala grudi i operirala nos, a postizanje novog izgleda svakako joj je omogućilo i neke nove uloge.

Picture2

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson danas je poznata kao jedna od najprivlačnijih glumica. Spada među glumice koje njeguju prirodan izgled. Njezin novi nos savršeno se uklopio u ostatak lica, dao joj profinjeniji izgled, a vješti kirurg održao je prirodnost njezina lica.

Picture3

Blake Lively

Dugonoga Blake Lively s godinama je postala prava ikona stila. Ako na internetu pretražite njezine fotografije iz mladosti, uočit ćete da je njezino lice ponešto drukčije. Blake se podvrgnula operaciji nosa i, jednako kao i u slučaju Scarlett Johansson, novi je nos u savršenom skladu s ostalim crtama lica. U usporedbi s početkom karijere, očita je promjena u veličini grudi, stoga joj brojni pripisuju i pomoć kirurga po tom pitanju. Zahvaljujući suptilnim korekcijama, danas Blake nerijetko zauzima najviše pozicije na ljestvicama najzgodnijih žena na svijetu.

Picture5

Kylie Jenner

Kylie Jenner od prosječne je djevojke postala jedan od fizičkih uzora mnogim mladim djevojkama. Iako je najveću popularnost stekla zbog usana, očite su promjene i u njezinu nosu i položaju obrva, a često se šuška i o „prirodnosti“ njezinih slavnih oblina.

Picture1

Kaley Cuoco

Zvijezda Teorije velikog praska Kaley Cuoco nedavno je izjavila da su plastične operacije najbolje što je napravila. Kaley je priznala da je operirala nos, a potom i grudi, ističući da treba voljeti svoju unutrašnjost, ali i biti zadovoljan svojim izgledom.

Picture6

Pročitajte još i ...