Iggy Azalea otkrila kojim se zahvatima podvrgnula i čime održava prekrasan ten

iHeartRadio Music Awards 2016. The Forum, Inglewood, CA. Pictured: Iggy Azalea. EVENT April 3, 2016 Job: 160403A1, Image: 280477530, License: Rights-managed, Restrictions: 000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Bauer Griffin

Iggy Azalea, australska reperica, sve češće iznenađuje svojim izgledom. Pjevačica, poznata po svojoj raskošnoj stražnjici, ne libi se priznati kojim se estetskim zahvatima podvrgnula.

Iggy je operirala nos i grudi, što je priznala javno, a čini se i da je povećala usne, oblikovala liniju čeljusti i popunila obraze. S obzirom na njezine fotografije s početka karijere, njezin se izgled dosta promijenio.

Prije i poslije
Prije i poslije

Veće grudi za skladniju liniju

Kako je ispričala za dailymail, kada je došla u SAD, otišla je na casting u nekoliko agencija. Vitka i visoka 178 cm, pomislila je kako bi mogla biti dobar model, međutim, kada bi izmjerili njezine proporcije i uočili nesrazmjer gornjeg i donjeg dijela tijela, više joj se nikada ne bi javili.

Grudi je, priznala je, povećala jer joj je dosadilo popunjavati kostime za nastup. Osim toga, izjavila je da se za povećanje grudi odlučila zbog fizičkih proporcija. Iggy je, naime, poznata po raskošnoj stražnjici i vrlo uskom struku, zbog čega nosi različiti broj odjeće u gornjem u odnosu na donji dio tijela. Kako bi liniju učinila skladnijom, povećala je grudi i dobila figuru pješčanog sata.

Hai!

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

🚦 #Switch

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

Operacija nosa

Iggy se podvrgnula i operaciji nosa. Suzila ga je i smanjila, a njezin prirodni nos nije joj se sviđao jer je u tinejdžerskim danima pretrpjela ozljedu zbog koje se, kako kaže, promijenio. Pjevačica smatra kako je došlo vrijeme da se otvoreno govori o estetskim operacijama i tretmanima.

Njezin kirurg dr. Ashkan Ghavami za People je objasnio sve o njezinim novim grudima i nosu. Naime, kazao je kako je Iggy prirodno imala male grudi, a on joj je savjetovao napraviti malu promjenu i dodati volumena u centru kako bi postigla ljepši dekolte. Dr. Ghavami zaslužan je i za njezin novi nos.

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

„Njezin nos imao je vrlo čudan oblik“, kazao je, dodajući da se najviše posvetio oblikovanju vrška. U zahvatu je ispravio grbicu i omogućio joj lakše disanje.

Što se tiče estetskih tretmana, Iggy itekako pazi na izgled kože. Iako joj je tek 27 godina, vodi računa o mladolikom izgledu. Najdraži su joj PRP tretmani kojima vraća svježinu lica, kao i Thermage za zatezanje kože.

Pročitajte još i ...