Tretman koji topi masne naslage obožava i poznata hrvatska glumica

Premda faktor fizičkog izgleda često pada u drugi plan kad su nam brojni „pravi“ problemi na tapeti, to kako izgledamo često utječe na to kako se osjećamo. A jedna od onih naizgled malih teškoća koje nam zadaju muke je i – višak kilograma. Bilo da smo ih skupili tijekom perioda karantene, bilo da su se počeli nakupljati pod utjecajem godina, stresa, hormona, cjelodnevnog sjedenja pred računalom i pokoje vrećice čipsa kasno navečer, definitivno – kvare raspoloženje. A ponekad i samopouzdanje…

Dodatno obeshrabruje pomisao na naporan proces skidanja svih tih viškova: iscrpljujuće dijete i svakodnevno vježbanje zasigurno će rezultirati super linijom, no ponekad ih je teško uvrstiti u dnevni raspored koji je je toliko krcat da jedva dišemo…

No, što ako rješenje svih briga vezanih uz oblikovanje tijela nije mukotrpan proces, već efikasno, brzo i bezbolno iskustvo čije ćete učinkovite rezultate vidjeti odmah?

Med Contour – moćan saveznik u oblikovanju tijela

Priča o vašem nezadovoljstvu mogla bi završiti u estetskom centru Adora – zahvaljujući moćnom uređaju Med Contour Multipower, pravom izboru za saveznika i pomoć u preoblikovanju tijela. Nesretnih priča o neuspješnoj borbi s masnim naslagama i celulitom je, naime, mnogo, no u ovoj varijanti definitivno možete računati na sretan završetak!

I poznata glumica Nela Kocsis voli učinak Med Contoura

A na odlične rezultate i ugodu definitivno računa i Nela Kocsis, kojoj u brizi o tijelu pomaže tim stručnjaka iz Adore.

Premda se lijepa glumica može pohvaliti atraktivnom linijom, na Med Contour dolazi se – učvrstiti i uživati! Naime, osim što je u potpunosti siguran, ugodan je jer pruža toplu dubinsku masažu tijela ne uzrokujući pritom modrice niti bilo kakve promjene na koži. Ne zahtijeva posebnu pripremu i nakon tretmana se možete vratiti svojim uobičajenim aktivnostima, a glumica posebno voli osjećaj zategnutosti koji se javlja nakon Med Contoura.

“I koža mi je nakon tretmana ljepša i zaglađenija”, komentirala je Nela Kocsis revolucionarni uređaj najnovije generacije, koji kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju. Cilj tretmana Med Contourom je efikasno, sigurno i bezbolno nekirurško preoblikovanja tijela: smanjenje obujma, uklanjanje celulita i zatezanje kože. Tretman se preporučuje i ženama i muškarcima nezadovoljnim nakupinama masnih naslaga, celulitom ili općenito izgledom kože.

Kako funkcionira?

Uređaj uspješno razgrađuje masno tkivo te ujedno zateže opuštenu kožu, koja postaje meka  i zaglađena… Koje se sve regije mogu tretirati? Zone dostupne za preoblikovanje su trbuh, stražnjica, bokovi, ruke, noge i koljena. Očigledna poboljšanja i rezultati koje tretman donosi vidljivi su nakon svakog posjeta, a gubitak obujma mjeri se u centimetrima.

Stimulacija limfnih čvorova

Vrijeme koje ćete provesti na ovom ugodnom tretmanu ovisi o području koje se želi oblikovati, a za najveće zone obično je potrebno 90 minuta. Proces započinje „otvaranjem limfnih čvorova“ – zapravo, stimulacijom limfnih centara u specifičnim područjima –  a zatim se kreće u borbu s masnim stanicama ugodnom, toplom masažom uz pomoć posebno oblikovanog aplikatora.

Lokalno se djeluje na masne stanice pa se okolno tkivo ne oštećuje, a u dubini se stvaraju sitni mjehurići koji tijekom faze kompresije i dekompresije implodiraju te na taj način oštećuju masnu stanicu.

Kome se tretman ne preporučuje?

Masnoća koja će ući u međustaničnu tekućinu izbacuje se putem limfe, mokraće, znojenja te jedan manji dio preko jetre. Tretman se stoga ne preporučuje osobama s bolesnom jetrom, osobama koje muče bolesti srca ili krvožilnog sustava, imaju ugrađen pacemaker, boluju od tromboze, uzimaju antikoagulantne lijekove, trebaju transplantaciju organa, trudnicama i dojiljama te pojedincima s metalnim protezama.

Nakon etape zagrijavanja slijedi limfna drenaža uz pomoć koje dodatno pomažemo tijelu da eliminira oslobođenu masnoću.

Važnost fizičke aktivnosti

Za postizanje željenih rezultata od iznimne je važnosti nakon tretmana isti dan biti fizički aktivan barem dvadeset minuta (i brža šetnja je dovoljna), piti puno tekućine te tri dana nakon tretmana ne konzumirati ugljikohidrate.

Zašto? Jer ako se konzumiraju brzo iskoristivi ugljikohidrati, postoji rizik da se otpuštena masnoća u tijelu pohrani na drugom mjestu. Nakon tri dana razina masnoća se smanji te se ugljikohidrati mogu ponovno konzumirati do idućeg tretmana.

Tretman Med Contourom najbolje je napraviti svakih 7 – 10 dana, a preporučuje se minimalno pet tretmana za optimalne rezultate.

 

Pročitajte još i ...