Američka 10-dnevna hit dijeta napokon u Hrvatskoj

Victoria's Secret

Rijetki su oni sretnici koji nikada nisu uguglali pojam dijeta ili poželjeli izgubiti što više kilograma u što manje vremena. Takvi pokušaji vrlo često završe neuspjehom, bilo zbog prezahtjevne dijete, nedovoljno čvrstog karaktera ili životnih obaveza koje ne ostavljaju puno vremena za eksperimentiranje s pripremanjem hrane.

U tu svrhu osmišljen je 10-dnevni program Clean, Burn i Shape koji svojim sveobuhvatnim pristupom osigurava postizanje izvrsnih rezultata. Program se sastoji od preparata, dijete i tretmana biorezonance. Preparat Clean bazira se na nutritivnim elementima koji potiču prirodni proces detoksikacije. Element Burn odnosi se na sagorijevanje masti. Radi se o preparatu na bazi ekstrakta zelene kave koji potiče sagorijevanje, usporava apsorpciju glukoze u crijevima te regulira metabolizam glukoze u jetri. Njime se tijelo potiče na prirodan gubitak masti čime se gubi na težini. Shape, posljednji element, zapravo je shake od nekoliko namirnica koji regulira probavu i smanjuje osjećaj gladi. Neke od namirnica ovog učinkovitog shakea su organski lan, alga spirulina koja prirodno sadrži vitamin B12 i jod koji imaju pozitivno djelovanje na opće stanje organizma, zatim chia sjemenke koje pomažu zdravom mršavljenju, pružaju organizmu više energije te jačaju kosu i nokte, plavo-zelene alge, špinat, kamut koji sadrži visok udio antioksidanata, smanjuje kolesterol i rizik od razvoja malignih bolesti.

Poliklinika Sinteza u svojoj ponudi uz Clean, Burn and Shape program osigurava i tretman biorezonancom svaka tri dana. Biorezonanca uspješno potiče metabolizam i ovaj program čini učinkovitijim i bržim.

Odlični rezultati nakon 10 dana

Clean, Burn and Shape zamišljen je kao cjeloviti detoksikacijski proces i program mršavljenja. Kroz 10 dana programa potrebno je pratiti raspored prehrane i aktivnosti. U uputama uz preparate nalazi se precizni raspored unosa preparata i namirnica. Na svoju listu namirnica ovim programom uvrstit ćete isključivo one zdrave. Preporučljivo je povrće poput brokule, kupusa, mrkve, celera, kelja, gljiva, luka, češnjaka, špinata, rajčica. Od voća se savjetuje jesti primjerice jabuke, avokado, borovnice, kupine, grejp, brusnice, naranče, kruške. Dozvoljeno je piti nezaslađenu kavu i čaj i nezaslađeno bademovo mlijeko, a u prehranu se može uvrstiti i ulje, ocat i stevija. Za bolje rezultate trebalo bi izbjegavati umjetna sladila, banane, mliječne proizvode, krumpir, rižu, tjesteninu, žitarice i zobene kaše. Iako se naizgled čini da se već ovakvom prehranom može postići mnogo, Clean, Burn and Shape program uz biorezonantnu terapiju postupak značajno ubrzava, stoga su rezultati vidljivi već nakon 10 dana. Za one koji žele promijeniti svoje navike i stil života na duže razdoblje, program se može provoditi mjesec dana, 100 dana ili čak i duže. Trajanje programa ovisi o cilju koji želite postići. Ukoliko želite izgubiti samo nekoliko kilograma kako biste, primjerice, zasjali na dočeku Nove godine, odabrat ćete program od 10 dana. U slučaju da je vaš cilj izgubiti mnogo kilograma, program možete produljiti ovisno o preferencijama.

O ovom učinkovitom programu s oduševljenjem svjedoče oni koji su ga iskušali. NJIHOVE FOTOGRAFIJE PRIJE I POSLIJE POGLEDAJTE OVDJE.

Preparati i cjeloviti program prehrane i mršavljenja uz tretmane biorezonance dostupni su u Poliklinici Sinteza.

Pročitajte još i ...