Reviderm predstavio revolucionarne anti-age novitete

Zastupnik Reviderma za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i sloveniju, tvrtka Kris Derma, 16. i 17. rujna u svojoj je Kući ljepote i znanja okupio vlasnike Reviderm beauty centara i poliklinika. Kristina Ukalović i njezin tim pripremili su 2 dana intenzivnih edukacija, predstavljanja noviteta i druženja.

Sjajne novosti iz Reviderma

Vrhunac dvodnevne edukacija bilo je predstavljanje novog Reviderm VEGA uređaja – najinovativnijeg radiofrekvencijskog uređaja na tržištu te Reviderm OPC linije za anti-ageing njegu kože.

Posebnost Reviderm VEGA uređaja je što se uz njegovu pomoć mogu nekirurški tretirati zone koje inače gotovo nije moguće tretirati – poput vrećica ispod očiju te opuštenih i ‘palih’ obraza.

Dodatna mogućnost konturiranja brade i podizanja oduševit će sve one koji taj učinak ne mogu postići niti filerima. Tretmani s VEGA uređajem vraćaju izgubljeni volumen i tonus te poboljšavaju elastičnost kože.

OPC je patentirana formula iz Reviderm laboratorija koja štiti kožu od oksidativnog stresa koji utječe na ubrzano starenje. Uz pomoć OPC formulacija možemo aktivno djelovati na brzinu kojom starimo.

Novi, poput pera lagan Reviderm OPC koncentrat u vidu seruma snažno djeluje na procese starenja. Predstavlja vrhunsku zaštitu od slobodnih radikala, a formula s OPC antioksidansom do tri je puta snažnija od ostalih antioksidativnih formulacija.

Osim OPC-a sadrži i ekstrakt ploda Japanske šljive koji uspješno djeluje u borbi protiv hiperpigmentacijskih mrlja.

Reviderm OPC fluid forte je rješenje za vaskularnu nestabilnost i kožu s početnim znakovima starenja kojoj je potrebna regeneracija.

Sadrži dvostruko veću količinu OPC-a za dodatnu zaštitu kože i krvnih žila od slobodnih radikala. Dodatni bonus ovog fluida je hijaluronska kiselina za duboko prodiranje vlage i dugotrajan učinak hidratacije

True colours party

“Svi naši centri pružaju vrhunsku uslugu i na tome sam im neizmjerno zahvalna jer smo tako u našoj regiji uspjeli izgraditi prepoznatljiv dermokozmetički brand”, rekla je Kristina Ukalović nakon Reviderm True colours partyja tijekom kojega su vlasnicima centara dodijeljene nagrade .

 

Ovom je prilikom održana i make-up radionica na kojoj je poznati vizažist Saša Joka vlasnike i voditelje Reviderm centara educirao o Quick make-up tehnici s Reviderm mineralnim make-upom, kako bi svaki klijent nakon tretmana odmah bio spreman za povratak svojim dnevnim obavezama.

Pročitajte još i ...