Apsolutna njega kože uz jedinstvenu kombinaciju

Njega našeg najvećeg organa trebala bi nam predstavljati prioritet. S obzirom na to da su tretmani namijenjeni poboljšanju i očuvanju kvalitete kože u posebnom fokusu Poliklinike Milojević, dr. Nikola Milojević osmislio je posebnu kombinaciju dvaju tretmana koji kožu čine zdravijom i ljepšom – Dermastamp i pomlađivanje kože plazmom (PRGF metoda).

Ova kombinacija tretmana posebno je osmišljena za sve koji imaju poteškoće s problematičnom kožom. U Poliklinici Milojević predstavljen je tretman Dermastampom (uređajem na struju s posebnim iglicama koje mijenjaju dubinu) uz pomlađivanje kože vlastitom plazmom.

poliklinika-milojevic_plazma_1-1

Osim botoxa koji zateže bore i filera koji vraćaju izgubljeni volumen, potrebno je raditi i tretmane koji kožu čine zdravijom jer će jedino tako doći do potpunog efekta pomlađivanja. Koži je stoga potrebno vratiti izgubljeni kolagen, punoću i sjaj. Pomlađivanjem kože vlastitom plazmom stanje kože vraća se i do deset godina unatrag, a uz kombinaciju s dermalnim rollerom koji selektivno oštećuje kožu i tako potiče rast kolagena, koža će izgledati mlađe i svježije, bez nepravilnosti kao što su ožiljci, upale, proširene pore i bore.

„Ovom jedinstvenom kombinacijom dermastampa i pomlađivanja plazmom obuhvaćaju se sva problematična područja iz medicinskog i iz estetskog pogleda. Zima je posebno pogodno razdoblje za ovaj tretman jer se tijekom dva tjedna do potpunog oporavka kože potrebno dobro štititi od sunca“, objasnio je dr. Nikola Milojević.

Dr. Nikola Milojević
Dr. Nikola Milojević

Poznato je da se na koži očituju sve negativnosti kojima je izlažemo. Zbog malo sunčanih dana zima je najpovoljnije vremensko razdoblje za osvježiti kožu bez neželjenih posljedica, stoga joj posvetite pažnju na vrijeme i pripremite za toplije dane kada ćete je s ponosom pokazivati.

Pročitajte još i ...