Beauty rutina nadahnuta azijskim trendovima koži vraća blistavost i mekoću

Voda je zaista izvor života – a znaju to i u dermokozmetičkom brendu Eau Thermale Avène koji je iz vode nastao i koji vodi sve duguje.

Termalna izvorska voda Avène podarila mu je ime, nježnost i učinkovitost svakog proizvoda u koji je duboko ukorijenjena. Stoga se može reći da su stručnjaci Dermatoloških laboratorija Avène tijekom stoljeća usavršavanja ekspertize naučili kako prihvatiti darove koje im priroda tako nesebično pruža još od davne 1736. godine.

Najnovija potvrda za to je Hydrance Aqua-Gel, jedinstveni proizvod nadahnut azijskom beauty rutinom, formuliran u Japanu i proizveden u Francuskoj, koji će vam pomoći osloboditi prirodnu ljepotu.

Dinamična tekstura spaja bogatstvo kreme i svježinu losiona

Ovaj višenamjenski proizvod ljubiteljice kozmetike osvaja svojom jedinstvenom dinamičnom teksturom koja u sebi objedinjuje bogatu raskoš kreme i laganu svježinu losiona.

Hydrance Aqua-Gel jednako učinkovito igra čak tri uloge: onu dnevne kreme, maske za spavanje i njege za područje oko očiju. Blagi dodir Aqua-Gela bit će u savršenoj harmoniji s vašom kožom te će joj gotovo trenutno podariti blistavost, mekoću i podatnost.

Kada mreža međusobno povezanih djelatnih sastojaka dođe u kontakt s kožom, pod pritiskom prstiju veze među njima pucaju čime se oslobađa patentirani Cohederm™ kompleks djelatnih sastojaka i Avène termalna izvorska voda.

Kompleks sastojaka prolazi kroz površinu kože

U kombinaciji s termalnom izvorskom vodom, Cohederm™ kompleks prolazi gornji sloj epiderme – stratum corneum, koji se pritom popunjava i obnavlja, što dovodi do umirujućeg efekta na kožu.

Kako bi se oslobodila prirodna svježina kože, dva agenta Pre-tokoferil i  Dekstran sulfat uklanjanju tragove umora iz vaše kože i štite ju od štetnih učinaka oksidativnog stresa.

Ubrzani stil života pred svaku ženu stavlja mnoge ciljeve i izazove, neovisno o tome u kojoj je životnoj, poslovnoj ili obiteljskoj situaciji. Vrijeme, naročito vrijeme za sebe, postalo je luksuz koji si rijetki uspijevaju priuštiti. Komplicirane, duge i skupe kozmetičke rutine s mnoštvom proizvoda dodatno otežavaju situaciju.

Dugotrajne kozmetičke rutine postale su luksuz – 3 u 1 formula novi je hit

Ipak, neovisno o manjku vremena, svaka žena zaslužuje adekvatnu njegu, i to ne samo u danima kada je koža bolna, nadražena i suha, već svakodnevno – čak i kada je naizgled sve dobro.

Srećom., multifunkcionalnih proizvoda koji nam štede novac, ali i dragocjeno vrijeme ne manjka –Hydrance Aqua-Gel jednako se dobro snalazi u ulozi dnevne kreme, njege za područje oko očiju i noćne maske, čime mijenja nekoliko proizvoda.

A što je s kompliciranom rutinom? Na nju možete zaboraviti, jer se ova jednostavna rutina može uklopiti baš u svaki dnevni raspored. Za početak, na lice raspršite Avène termalnu izvorsku vodu, kako bi ju umirili i omogućili bolje apsorpciju Aqua-Gela.

Nastavak aplikacije ovisi o namjeni za koju ste se odlučili – koristite li ovu hranjivu formulu ujutro, nanesite je na lice, vrat i na područje oko očiju, a ako ste joj namijenili ulogu noćne maske, gel nanesite u debelom sloju i ostavite cijelu noć.

Pročitajte još i ...