Zašto je za Cher vrijeme stalo?

LAS VEGAS, NV - MAY 21: Cher performs on the 2017 Billboard Music Awards at the T-Mobile Arena on May 21, 2017 in Las Vegas, Nevada., Image: 333141554, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA

„If I Could Turn Back Time“ Cherin je hit nastao krajem devedesetih i kao da se ostvario. Iako je prešla sedamdesetu, ova diva zasigurno ne izgledao kao baka. Još je uvijek zategnuta, a njezino lice gotovo da ni nema bora. Na internetu se već odavno pojavljuju šale da je Cher zapravo vampir jer uopće ne stari.

Na dodjeli Billboardovih nagrada u Las Vegasu koja se održala prije nekoliko dana, Cher je bila apsolutna kraljica večeri. Pojavila se u kostimu koji je star 20 godina i zasjenila mlađe kolegice, iako je napunila 71. godinu.

Pretjerivanje je njezin stil, oduvijek je bila prava pop diva, pjevačica koja je stvarala spektakl, ali i sama bila jedan. Šljokice, perike, svjetlucavi, prozirni kostimi i puno kože – to je njezin stil. Možda će neki pomisliti da za ženu u njezinim godinama nije primjereno odjenuti nešto u čemu se vidi cijeli dekolte, trbuh i noge, a uz to još staviti naljepnice u obliku zvijezda preko bradavica, ali to je Cher. Osebujna i jedinstvena, nastavila je njegovati svoj stil i u sedamdesetim godinama svog života i zaista izgleda spektakularno. Kako joj to uspijeva?

, Image: 15748656, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, SNAP
Cher, 1973.

cher

Cher nikada nije skrivala kojim se estetskim zahvatima podvrgnula. Tako je priznala operaciju nosa i grudi koje je napravila još u počecima karijere. Kirurzi se slažu da je od tada sigurno podizala grudi još minimalno jednom. Višak kože na kapcima, koji se prirodno pojavljuje s godinama, Cher je uklonila blefaroplastikom, a napravila je i lifting obrva i lica. Ti kirurški zahvati osnova su njezinog mladolikog izgleda – linija vilice još je uvijek definirana, a koža oko očiju zategnuta. Zategnuto tijelo svakako može zahvaliti vježbanju, ali i liposukciji.

D 64209-02  26458-17    Cher.   .  Archive image of American pop singer and actress Cher (1946-) in character as Kathleen Riley in the film 'Suspect'., Image: 218981634, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Camerapress
Cher, 1986.

Tretmanima botoxa Cher održava mladoliki izgled, a puno lice i naglašene jagodice postiže filerima. PRP tretmanima održava svježinu i sjaj lica, a promjene se svakako vide i na njezinim usnama koje su na početku karijere bile puno tanje nego što su danas.

U 80-ima su se čak javljale glasine da je uklonila rebra ne bi li postigla uži struk, međutim, to je opovrgnula.

Egzotičan izgled Cher može zahvaliti genima – njezin je otac armenskog podrijetla, a majka irskog, engleskog, njemačkog i indijanskog (Cherokee).

LAS VEGAS, NV - MAY 21: Cher accepts the Icon Award on the 2017 Billboard Music Awards at the T-Mobile Arena on May 21, 2017 in Las Vegas, Nevada., Image: 333142412, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA
Cher, 2017.
HOLLYWOOD, CA - April 12: Cher, At Premiere Of Open Road Films "The Promise" At TCL Chinese Theatre IMAX  In California on April 12, 2017., Image: 328892455, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Insight Media
Cher, 2017.

Osim pomoći estetske kirurgije i medicine, Cher ističe da vodi zdrav život – puno vježba i zdravo se hrani i još uvijek živi glazbu koja je uz mladoliki izgled čini još i mlađom.

Pročitajte još i ...