Ciklus radionica o zdravlju, prehrani i vježbanju

Posljednjih godina zaživio je trend influencera iz područja fitnessa i wellnessa. U moru informacija ponekad je teško razlučiti onaj ispravan od onog neispravnog, toliko ga je mnogo da se prosječan čovjek i početnik vrlo lako može osjetiti preplavljen i nesiguran u izbor trenera, savjete oko prehrane ili vježbanja…

Iako se radi o najboljim namjerama, naše tijelo je naša jedina vječna “mašina“ i trebamo ga njegovati i brinuti se o njemu adekvatno kako bi nas što dulje služilo – ispravno i zdravo. Suvremeni stil života te stihijsko i nekontrolirano plasiranje sadržaja dovelo je do neadekvatnog filtriranja kvalitetnih i točnih od nekvalitetnih i nestručnih informacija. Kako razlučiti ispravan sadržaj od neispravnog često je teško i zbunjujuće.

HEALTH MANAGEMENT

Zato su svoje snage udružile nutricicionistica Almedina Alma Bunić i nutricionistica i fitness trenerica Marija Andrijašević te će obrađivati teme iz područja nutricionizma i funkcionalnog treninga.

Prva u ciklusu radionica HEALTH MANAGEMENT održat će se 2.12.2023. u fitness centru Score, Grahorova ul. 5, Zagreb. Gluten, laktoza, intermittent fasting (povremeni post), mobilnost kuka, vježbe za jačanje mišića nogu i zdjelice samo su neke od tema koje će se obrađivati na ovim radionicama.

Početak je u 14 sati, a predviđeno vrijeme trajanja je do 18 sati. Cijena radionice je 50 eura. Prijaviti se možete na E-mail: mary_andrijasevic@yahoo.com.

 

Pročitajte još i ...