Neinvazivni tretmani: U Hrvatsku stigao Xela Rederm, vodeći proizvod za regeneraciju i pomlađivanje kože

Za sve ljubitelje neinvazivnih tretmana pomlađivanja kože na prirodnoj bazi, jučer je u Zagrebu predstavljen međunarodno priznati predvodnik trenda redermalizacije u estetskoj medicini, Xela Rederm. Redermalizacija predstavlja proces regeneracije i pomlađivanja kože, a ovaj dokazano učinkovit proizvod kojeg biraju pacijentice i pacijenti diljem svijeta, na tržište je stigao zahvaljujući suradnji hrvatske farmaceutske tvrtke Pontus Pharma i Instituta Hyalual.

Posebno zadovoljstvo osjećam večeras zbog činjenice da je upravo Pontus Pharma ta koja u Hrvatsku, a zatim i ostatak regije, dovodi Hyalualove proizvode. Izrazito mi je drago i što vidim ovolik broj stručnjakinja i stručnjaka, naših dragih partnera i prijatelja, to pokazuje da radimo dobar posao, okupljene je pozdravio osnivač i direktor Pontus Pharme, Igor Haralović

Osnivač i direktor Pontus Pharme Igor Haralović

Xela Rederm, inovativni injektivni proizvod, oslanja se na metodu pomlađivanja s višestupanjskim djelovanjem koje potiče prirodnu obnovu stanica. Injekcijama se aktivira dvostruki sinergijski učinak neumrežene hijaluronske kiseline i jantarne kiseline, glavnih sastojaka ovog visokoučinkovitog rješenja koje se može naći u partnerskim klinikama diljem Hrvatske.

Doc. dr. sc. Željko Rotim, akademkinja Mirna Šitum i direktor Pontus Pharme Igor Haralović

Kao struka, aktivno radimo na tome da ponovno utkamo značaj zdravlja u pojam ljepote. Svako lice je lijepo lice, no ono mora biti i zdravo, neovisno o tretmanima koje pacijenti odabiru. Upravo regenerativna medicina, a s njome i pojam redermalizacije, korak su u tom smjeru. Kako je danas Hyalual ušao na velika vrata u Hrvatsku kao novi izvanredan proizvod, tako i u Pontus Pharmi prepoznajemo ozbiljne partnere. Ovim putem im želim puno uspjeha, naglasio je predsjednik Hrvatskog društva za estetsku medicinu, doc. dr. sc. Željko Rotim.  

Doc. dr. sc. Željko Rotim

Ukrajinska dermatovenerologinja dr. Vladlena Averina prisutne upoznala s pojmom redermalizacije predavanjem pod nazivom Sveobuhvatni pristup regeneraciji i pomlađivanju kože (eng. Comprehensive Approach to Skin Regeneration and Rejuvenation). Središte samog događaja bila je demonstracija procesa aplikacije proizvoda Xela Rederm koji se koristi za sveobuhvatno pomlađivanje kože, najčešće na licu, dekolteu i rukama, dok se jačina određuje prema stanju kože. 

Dr. Vladlena Averina

Program je vodila Tanja Vučković, voditeljica marketinga dermatologije i estetike Pontus Pharme, a događanju su prisustvovali vodeći stručnjaci estetske dermatologije i medicine. 

Institut Hyalual na svjetskom tržištu djeluje već petnaest godina razvijajući inovativna i učinkovita rješenja u estetskoj medicini. Tijekom godina poslovanja ostvario je partnerstva u dvadeset država diljem svijeta, a u Hrvatskoj su partnerstvo dogovorili sa kompanijom Pontus Pharma. 

Tanja Vučković, voditeljica marketinga dermatologije i estetike Pontus Pharme

Na području Adria regije u dermokozmetičkom i estetskom portfoliju Pontus Pharme, pored Xela Rederma, nalaze se i Alexa fileri tvrtke Hyalual, revolucionarni polinukleotidi (PN HPT™) tvrtke Mastelli Aesthetics, dermokozmetika švicarske kvalitete Eptaderm te SoME® Skincare tretman kojemu se može dodati vlastiti PRP (plazma bogata trombocitima).

Sve novosti, događanja i detalje o inovativnim proizvodima u estetskoj medicini Pontus Pharme možete pratiti na Instagram profilu Pontus Aesthetics Lab

Pročitajte još i ...