Najljepši proljetni miris za odvažne i strastvene žene

Vjerujemo da ćete se složiti s nama da ne postoji bolji dio godine za promjene nego što je proljeće. Zima je (opet) bila preduga, veljača se vuče kao da nikada neće završiti, dosta nam je hladnoće, vlage, ledenog Sjeverca, šest slojeva odjeće i smrznutih prstiju. Sanjamo o toplim zrakama sunca, modrom nebu, povjetarcu i duuugim kavama na nekoj od gradskih terasa.

S veseljem pozdravljamo prve zumbule, tulipane i ranunkule dok se gradski izlozi pune prijelaznim komadima pastelnih boja. Usklađujemo ih s bojama sladoleda u kojemu sada uživamo bez straha od prehlade te uskačemo u laganije cipele, a zimske kapute mijenjamo balonerima.

A najbolji saveznik promjene svakako je parfem: donosi nam snagu i osjećaj ugode, ali i utjehu i oduševljenje. Kako bismo novu sezonu dočekali u najboljem raspoloženju i prepuni optimizma, poslužit ćemo se provjerenim receptom i odabrati neku od najnovijih mirisnih kreacija koja će najbolje zrcaliti našu osobnost te će oživjeti nove emocije za koje smo se spremali čitavu zimu.

Mirisne note koje ćemo nositi ovoga proljeća raznolike su, ali su sve redom i neodoljive – tu je, naravno ruža, neprikosnovena kraljica parfumeristike, zatim narančin cvijet, jasmin, ylang ylang, ali i drvenaste, mistične note poput ambre i tamjana te uvijek dobro prihvaćeni gurmanski i voćni akordi.

A gotovo se svi oni nalaze i u najnovijoj mirisnoj kompoziciji iz linije Giorgio Armani Sì koja je upravo stigla u parfumerije.

Giorgio Armani Sì Passione Éclat de Parfum

Riječ je o novoj, snažnoj i blistavoj interpretaciji prepoznatljivog ženskog mirisa istog brenda. Sì Passione Éclat de Parfum utjelovljuje odvažno i moderno izdanje ženstvenosti te prenosi živu snagu strasti koja u život unosi žar.

I dok miris Sì, moderan chypre miris koji je predstavljen 2013. godine, odaje počast ženskoj neovisnosti duha i eleganciji, a voćno-cvjetni  SÌ Passione iz 2018., na nov način, s naglaskom na strast, tumači njegov duh, novi Sì Passione Éclat de Parfum, obilježen je notama ruže i utjelovljuje vedro raspoloženje koje obilježava miris svojom prozirnom crvenom bojom rubina.

Sufiks „Éclat” u imenu parfema, na hrvatskom znači „sjaj”, a simbolizira njegove blistave note: od energičnog bergamota do krhkog i živahnog crnog ribiza koji se stapaju s osvježavajućim notama ruže. Ova blistava mirisna kreacija iz porodice cvjetnih mirisa s ružom u svome središtu, sastoji se od brojnih sastojaka koji su proizvedeni na odgovoran i održiv način.

Parfem je kreirala Julie Massé (MANE), koja stoji i iza originalnog mirisa Sì Passione. U srcu mirisa nalaze se dvije omamljujuće note ruže koje prizivaju dva različita, ali komplementarna, aspekta ženstvenosti. Nota svibanjske ruže ubrane rukom u francuskoj regiji Grasse, postiže nježan, puderast i pastelan učinak u spoju s citrusnim i blago paprenim tonovima. Istodobno bugarska ruža dolazi iz Isparte, turskoga „grada ruža” i predstavlja ženstvene i zanimljive aspekte cvijeta.

Osnovne note mirisa sadržane su u bijelom mošusu koji mirisu daje svježinu, nježnost i senzualnost, a infuzija premium bourbon vanilije s Madagaskara dodaje osjećaj topline i ugode. Trag koji miris ostavlja lagan je i svjež, ali i nježan.

Miris dolazi u legendarnoj i prepoznatljivoj bočici svog prethodnika – mirisa Sì, čije je prozirno staklo lakirano premazom sjajne boje rubina, dok je zaštitno lice i ove varijante omiljenog mirisa Sì, glumica Cate Blanchett.

Pročitajte još i ...