Dr. Šimičević – novo pojačanje timu estetskih kirurga Poliklinike Bagatin

U svijetu plastične kirurgije treba kontinuirano kvalitetno i dugo raditi kako biste postali kirurg od povjerenja kojem će se pacijenti i klijenti obratiti. Upravo je takav imidž stvorila Poliklinika Bagatin nakon više od 25 godina ekspertize u svijetu estetske kirurgije u kojem predvode braća Bagatin – Tomica i Dinko. Utemeljeni još 1995. godine kao Privatna ordinacija za maksilofacijalnu kirurgiju od strane njihovog oca prof.dr.sc. Marija Bagatina, kroz ovu Polikliniku do sada je prošlo na tisuće zadovoljnih pacijenata i klijenata.

„Važno nam je prvenstveno da su pacijenti i klijenti zadovoljni. Mi kirurzi smo poput kipara – malo po malo gradimo dok ne stvorimo savršeno umjetničko djelo. Naš posao zahtjeva puno iskustva, znanja i energije, zbog čega se kontinuiramo educiramo“, priča dr. Tomica Bagatin, specijalist maksilofacijalne kirurgije i subspecijalist plastične kirurgije glave i vrata.

Poliklinika Bagatin danas je jedna od najuspješnijih u Hrvatskoj i regiji, a osim zahvata u estetskoj kirurgiji, Poliklinika Bagatin nudi tretmane u područjima dermatologije, stomatologije i kozmetologije. Cijeli popis usluga možete pronaći ovdje.

dr. Tomica Bagatin i doc.prim.dr.med. Dinko Bagatin

„Osim stručnosti i dugogodišnjeg usavršavanja, bitan je odnos koji se gradi s pacijentima. Nakon toliko godina karijere, najvažnije mjerilo i pokazatelj našeg rada je zadovoljstvo klijenata koji nas svakim svojim dolaskom motiviraju i potiču da težimo još boljem“, nastavlja doc.prim.dr.med. Dinko Bagatin, specijalist opće kirurgije i subspecijalist plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije koji je “total definer master” i jedan od vodećih stručnjaka za operacije grudi i kirurško oblikovanje i liposukciju tijela.

Uz braću Bagatin, u Poliklinici Bagatin zavidnim rezultatima može se pohvaliti i dr.sc. Johann Nemrava, specijalist opće, sub. plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije kojem pacijentice diljem Hrvatske i regije dolaze radi poboljšanja izgleda svojeg dekoltea ili estetskih korekcija na drugim dijelovima tijela.

dr.sc. Johann Nemrava

„Kada se odlučujete na operaciju grudi, jako je bitno odabrati kirurga koji će uz poštivanje želja, objasniti mogućnosti te napraviti sve što može kako bi ostvario ono što je klijent zamislio“ govori dr. Nemrava. Radove dr. Nemrave možete vidjeti ovdje.

Timu plastičnih kirurga Poliklinike Bagatin nedavno se pridružio i dr.med. Dejan Šimičević, specijalist opće kirurgije te subspecijalist plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije.

Dr. Šimičević diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu 2006. godine. Nakon velikog iskustva u onkološkoj i rekonstrukcijskoj plastičnoj kirurgiji stečenog u KB Dubrava, KBC-u Zagreb te u općoj bolnici Varaždin, svoj profesionalni interes i rad zadnjih je godina usmjerio na estetsku kirurgiju. Od 2018. do 2020. usavršavao se na subspecijalizaciji iz plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije.

dr.med. Dejan Šimičević

Dr. Šimičević u Poliklinici Bagatin primarno će izvoditi korektivne operacije ušiju (otoplastika) te očnih kapaka (blefaroplastika) uz ostale kirurške korektivne zahvate.

„Lice je naš najprepoznatljiviji dio tijela, a oči i područje oko očiju najupečatljiviji dio jer njime komuniciramo, dajemo neverbalne znakove, izražavamo emocije te mu sve češće dajemo posebnu pozornost kad je riječ o kirurškim korekcijama. Najčešće se traži isticanje i “otvaranje” očiju operacijom kapaka, čime pogled dolazi više do izražaja, a uz to se cijeli izgled osobe osvježava i pomlađuje, što sveukupno daje osobi veće samopouzdanje i osjećaj zadovoljstva u svakodnevnom životu. Operacije ušiju tražene su zbog problema odstojećih uški, koji se često javlja u dječjoj dobi kad djeca nerijetko trpe komentare i zadirkivanja vršnjaka, te su zbog toga sklona sramu i povlačenju u sebe“ govori dr. Šimičević koji također i izvodi operacije karpalnog kanala.

„Operacija karpalnog kanala je jedna od najčešćih operacija jer se radi o vrlo čestom problemu kod kojeg pacijenti trpe jake bolove u šakama i trnce u prstima. Operacija je kratka, a u mojoj praksi i iskustvu rezultati su odlični te se većina pacijenata potpuno oporavi i vrati svakodnevnim aktivnostima. Isto se može reći i za sindrom kubitalnog kanala gdje pacijenti trpe jake bolove i trnce od lakta do vrhova četvrtog i petog prsta. Operativna metoda kojom operiram kubitalni sindrom je potekla od pionirke kirurgije perifernih živaca prof. dr. Susan Mackinnon te je jedini u Hrvatskoj izvodim“ otkriva dr. Šimičević te dodaje kako su rezultati odlični.

Naravno, nijedna operacija ne prolazi bez nadzora specijalistice anesteziologije, reanimatologije i intenzivne medicine, dr.med. Judith Adrianne Deutsch.

dr.med. Judith Adrianne Deutsch

„Zdravlje pacijenta primarna je stavka za vrijeme svake operacije. Svakodnevno brinemo o tome da postoje najoptimalniji uvjeti za operativan zahvat te maksimalnu sigurnost i komfornost klijenta“, zaključuje.

Preuzmite vodič za pomlađivanje lica i vodič kroz tretmane i zahvate oblikovanja tijela te se naručite na konzultacije na telefonski broj 01/4610-225, putem e-maila info@bagatin.hr ili klikom na ovaj link.

Pročitajte još i ...