Tajna kozmetičke anti-age revolucije krije se u Filorga NCTF® liniji

U francuskom laboratoriju Filorga 1978. godine nastala je istoimena vrhunska anti-age kozmetika, koja je među prvima u svijetu nadahnuće pronašla u estetskoj medicini.

Njezin osnivač, francuski doktor estetske medicine i biolog Michel Tordjman entuzijastično je razvijao anti-age rješenja i prije pojavljivanja botoksa, a njegova kozmetička kuća razvijena je na temeljima Medi-cosmetique® načela, koje kombinira učinkovitost estetske medicine sa zadovoljstvom korištenja neinvazivnih kozmetičkih rješenja.

Patentirana tehnologija: hijaluronska punila bez igle

Filorgini proizvodi sadrže kronosfere s postupnim vremenskim otpuštanjem koje polaganom razgradnjom oslobađaju revitalizirajući sadržaj u tkivo kože za ciljani, optimalni i dugotrajni učinak: hijaluronsku kiselinu koja se koristi u punilima i NCTF® sfere koje se koriste u mezoterapiji. Na taj način, uz pomoć patentirane tehnologije, aktivni sastojci apsorbiraju se u dermis bez upotrebe injekcija.

Hijaluronska kiselina prirodno je prisutna u koži i igra važnu ulogu u održavanju njezine vlage kako bi bila popunjena i mladolika. Međutim, koža je s vremenom gubi (oko 6% svakih 10 godina). Filorgina hijaluronska kiselina koja se nalazi u sastavu svih Filorginih proizvoda ima molekularnu težinu sličnu prirodnoj, što osigurava optimalnu apsorpciju i odličan afinitet s kožom. Rezultati borbe protiv gubitka hijaluronske kiseline vidljivi su i dugotrajni – koža je hidratizirana i obnovljena, a bore popunjene.

NCTF® – patentirani sastojak svih Filorga proizvoda

Ključni, patentirani sastojak svih Filorginih proizvoda, NCTF®, ekskluzivni je kompleks koji sadrži 12 vitamina što stimuliraju stanične funkcije, 23 aminokiseline koje potiču izgradnju elastina i kolagena, 6 koenzima što djeluju kao katalizator biokemijskih reakcija, 5 nukleinskih baza koje potiču staničnu komunikaciju, 6 minerala što djeluju protiv nedostataka kože te antioksidanse koji djeluju protiv sinteze slobodnih radikala.

U laboratoriju Filorga uvijek tragaju za inovativnim rješenjima u borbi protiv svih znakova starenja, vodeći računa o specifičnim potrebama kože (gubljenje tonusa, bore, hiperpigmentacije, gubitak sjaja…).

Nova NCTF® linija sadrži 4 proizvoda za potpuni ritual njege.

FOTKA 2

Novi korak u njezi kože dolazi u obliku esencije, odnosno losiona NCTF-ESSENCE® koji priprema kožu prije nanošenja proizvoda za njegu. Nanosi se odmah nakon uklanjanja make-up-a, a prije nanošenja seruma. Sadrži hidratantni koncentrat koji uz pomoć AQUA-MX tehnologije trenutačno osigurava dugotrajnu hidrataciju. U sastavu je i NCTF® u kombinaciji s polisaharidima, koji djeluju protiv vanjskih onečišćenja, regeneriraju i vraćaju zdravi sjaj te pripremaju kožu za proizvod koji slijedi.

FOTKA 3

NCTF® serum, NCTF-INTENSIVE®, intenzivni regenerirajući serum koji sadrži visoku koncentraciju NCTF kompleksa za regeneraciju i anti-age učinak. Koncentracija NCTF-a u serumu jednaka je onoj koja se koristi u anti-age injekcijskim tretmanima u ordinaciji. Osim kompletne obnove kože, ima snažno anti-age djelovanje uz pomoć retinola koji u kombinaciji s DNK kompleksom i vitaminom C pruža izvanredne rezultate u vidljivom pomlađivanju kože. Djeluje na bore, čvrstoću i zdravi sjaj kože.

FOTKA 4

NCTF-REVERSE® krema i NCTF-REVERSE MAT® fluid za masnu i mješovitu kožu. Krema je namijenjena normalnoj i suhoj koži, a sadrži obnavljajuću formulu s visokom koncentracijom NCTF®-a za obnovu kože i pojačano anti-age djelovanje. Formula koja sadrži NCTF®, jedinstveni polirevitalizirajući kompleks izveden iz estetske medicine, u kremi i u fluidu nalazi se u jednakoj koncentraciji kao u anti-age injekcijskim tretmanima koji se koriste u ordinaciji. Kombinacija najboljih anti-age sastojaka (hijaluronska kiselina, kolagen, vitamini A, H i E) zaglađuje bore, ujednačava boju kože i vraća joj zdravi sjaj. Ugodnu teksturu kremi daje shea maslac, dok je fluid lagane teksture s matirajućim efektom.

FOTKA 5

Dostupno u ljekarnama i Formasana dućanu, Teslina 13, Zagreb.

Pročitajte još i ...