Pripremite tijelo za plažu uz jedinstvene ponude Poliklinike Sinteza

Ususret toplijim danima, svi nekako postajemo svjesniji svoga tijela i, kao da je zima prošla u tren oka, odjednom želimo brza rješenja uz idealno oblikovanu figuru. Upravo je zato u sklopu kampanje “Ljepota je prirodnaPoliklinika Sinteza pripremila brojne atraktivne pogodnosti kako bismo sredili svoje tijelo i zablistali na plaži.

Paket 1: Laserska lipoliza trbuha na poklon

Uz povećanje grudi (28 000 kn) i abdominoplastiku (30 000 kn), Poliklinika Sinteza na poklon vam daje lasersku lipolizu trbuha. U ovom paketu pacijentica koja se odluči na povećanje grudi i abdominoplastiku na poklon dobiva lasersku lipolizu trbuha. Ukupna cijena od 58 000 kn obuhvaća povećanje grudi, abdominoplastiku i lasersku lipolizu trbuha.

Više informacije dostupno ovdje.

Breast Implant scars

Paket 2: 50% popusta na lasersku lipolizu

U paketu 2., pacijent/ica koji/a se odluči na abdominoplastiku (30 000 kn), dobiva 50% popusta na lasersku lipolizu. Lasersku lipolizu s 50% popusta možete ostvariti ili za područje trbuha, ili koljena, ili bokova (popust vrijedi samo za jednu regiju).

Više informacije dostupno ovdje.

Paket 3: Operacija nosa uz poklon biorezonantne terapije

Poliklinika Sinteza uz operaciju nosa (po cijeni od 16 000 kn) na poklon vam daje 3 biorezonantne terapije gratis. Standardna cijena 3 biorezonantne terapije iznosila bi 900 kn, a u ovom se paketu dobiva na poklon.

Više informacije dostupno ovdje.

Prije i poslije
Prije i poslije

Paket 4: Pogodnost uz povećanje grudi

Za dame koje se odluče na povećanje grudi (28 000 kn), Poliklinika Sinteza pripremila je posebnu ponudu – 50% popusta na lasersku lipolizu ponuđenih regija. Pacijentica može odabrati lasersku lipolizu ili trbuha, ili bokova, ili koljena, a popust se odnosi samo na jednu regiju.

Više informacije dostupno ovdje.

Paket 5: Popust na lasersku lipolizu trbuha uz 3 limfne drenaže gratis

Lasersku lipolizu trbuha u ovom ćete paketu platiti 10 000 kn (umjesto 12 000 kn), a uz to dobivate 3 limfne drenaže na poklon.

Više informacije dostupno ovdje.

profimedia-0253094358-1024x682

Paket 6: Popust na lasersku lipolizu koljena uz 3 limfne drenaže gratis

Cijena laserske lipolize koljena u ovome paketu iznosi 8 000 kn (umjesto 10 000 kn), a na poklon ćete dobiti 3 limfne drenaže.

Više informacije dostupno ovdje.

Paket 7: Popust na lasersku lipolizu bokova uz 3 limfne drenaže gratis

Lasersku lipolizu bokova u ovom ćete paketu platiti 18 000 kn (umjesto 20 000 kn), a uz to gratis dobivate 3 limfne drenaže.

Više informacije dostupno ovdje.

profimedia-0294174928-web2

Paket 8: Pomladite lice po posebnoj cijeni

Cijena lipofilinga lica u ovoj ponudi iznosi 11 800 kn (umjesto 12 500 kn).

Lipofiling je neinvazivni, ambulantni zahvat u kojem se koristi vlastito masno tkivo kako bi se „ispeglale“ bore i regenerirala koža. Masno tkivo najčešće se uzima s dijelova tijela gdje ga ima najviše, a potom se transferira u one dijelove koji se žele popuniti. Lipotransferom masnih i matičnih stanica istovremeno dolazi do pomlađivanja i regeneracije tretirane regije. Ovom se tehnikom masno tkivo vraća na staro mjesto, dajući licu ponovno mladenački izgled. S obzirom na to da se s godinama nazolabijalne bore produbljavaju, a jagodice gube volumen i opadaju, ovom se metodom na jednostavan način popunjavaju bore i podižu jagodice te postiže pomlađenije i ljepše lice.

Više informacije dostupno ovdje.

Linda Evangelista for Erasa.

Paket 9: Lipofiling nazolabijalnih bora po posebnoj cijeni

Umjesto 6 600 kn, lipofiling nazolabijalnih bora u ovoj ćete ponudi platiti 5 500 kn.

Više informacije dostupno ovdje.

Paket 10: Po posebnoj cijeni popunite jagodice

Lipofiling jagodica Poliklinika Sinteza pripremila je po cijeni od 6 500 kn, umjesto 7 400 kn.

Više informacije dostupno ovdje.

Estetica preporučuje

Posebna preporuka poliklinike je 5 Med Contoura i 5 limfnih drenaža po cijeni od 3 990 kn. Med Contour je uređaj kojim se izvodi tretman za neinvazivno oblikovanje tijela, a kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju. Radi se o ultrazvuku fokusiranom i spojenom u potkožju koji uništava masne stanice bez da oštećuje kožu i tkivo. Na taj se način uspješno rješavaju tvrdokorne naslage i celulit, zateže opuštena koža i oblikuje tretirani dio tijela.

Slender female body holding orange and squeezing her thigh

Poliklinike Sinteza preporučuje i PRP tretman s jednom od najatraktivnijih cijena na tržištu. Cijena 4 ml PRP-a iznosi 1 800 kn, a cijena tri takva tretmana je 4 860 kuna. PRP terapija (Platelet Rich Plasma) ili u prijevodu plazma bogata trombocitima podrazumijeva pomlađivanje vlastitim matičnim stanicama. Ovo je revolucionarna metoda pri kojoj liječnik upotrebljava malu količinu naše vlastite krvi koja služi za obnovu kože i potkožnog tkiva. Pomlađivanje krvnom plazmom potpuno je prirodna metoda i pravi novitet u svijetu estetske medicine.

Više informacije dostupno ovdje.

Pročitajte još i ...