Brzi i učinkoviti: tretmani uz koje ćete zablistati za tren

Kada se govori o estetskim tretmanima lica, hijaluronski fileri i botox uglavnom su najčešće asocijacije. Svoju su popularnost stekli jer se njihov učinak vidi jako brzo.

Pune usne i odmorno lice za pomlađeni izgled

S obzirom na to da dame s punim usnama duže izgledaju mlađe, tretman popunjavanja usana hijaluronskim filerima brzo i učinkovito pomlađuju lice i čini usne senzualnima.

Podočnjaci su također jedan neprijatelja mladolikog izgleda jer daju umoran izgled licu i najčešće su prvo što ujutro želimo prikriti šminkom. Učinkovitije i trajnije rješenje svakako je injektiranje hijalurona, a stručnom rukom u potpunosti se mogu ukloniti podočnjaci i izbrisati umor s lica.

American fashion model Emily DiDonato stars in Maybelline 2016 make up collection., Image: 304782623, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Balawa Pics

Botox za bore na čelu i bore smijalice

Svježe lice koje djeluje mlađe, odmorenije i vedrije može se postići apliciranjem botoxa na područje čela i bora smijalica. Stručno injektiran i u pravim dozama za tretiranu regiju, botox učinkovito otklanja sve bore s čela, glabele (između obrva), kao i bore smijalice. Tretman je vrlo brz, a rezultati traju između 4 i 6 mjeseci.

Za dame koje ne žele ni hijaluron ni botox, već samo tretmane koji utječu na strukturu kože i daju joj sjaj, vrlo su učinkoviti kemijski pilinzi koji su idealni za sjaj, glatkoću kože i blistavost. Ako želite rezultate što prije, blagi pilinzi gotovo da ni nemaju nuspojave, a svejedno su učinkoviti. Rezultat pilinga je sjajna i glatka koža, a kako bi se to postiglo, idealna je glikolna kiselina ili kombinacija glikolne i mliječne, salicilne i kojične kiseline.

Russian top model Irina Shayk stars in Avon 2014 promotional campaign., Image: 206397030, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Balawa Pics

Želite li nešto više od sjaja i glatkoće kože, mezoterapija je odličan izbor. Za brže rezultate preporučljivo je napraviti 2 – 3 tretmana svakih 10-ak dana. Najučinkovitija je kombinacija hijalurona i vitamina C, ali može se napraviti koktel od različitih kombinacija vitamina. Neposredno prije tretmana preporučuje se učiniti i kemijski piling za maksimalni učinak.

Pročitajte još i ...