Francuski brend donosi beauty favorite za ljeto

Ljeto je tu, a to znači da nam je potrebna hidratacija više nego ikad – iznutra vodom, a izvana vrhunskom hidratantnom kozmetikom!

Predstavljena nova linija poznatog brenda

Ovog je tjedna u multifunkcionalnom prostoru STAN KONCEPT, poznati dermokozmetički brend FILORGA pripremio boutique druženje za svoje ljubitelje i skincare entuzijaste.

Tom prigodom predstavljena je nova HYDRA-HYAL linija koja se sastoji od dva proizvoda čija inovativna formulacija osvaja lakoćom teksture ali i djelotvornošću kako to i inače FILORGA formulira.

Serum s čak 5 vrsta hijalurona

Filorga HYDRA-HYAL SERUM hidratantni popunjavajući serum tako je prvi proizvod koji FILORGA predlaže u beauty ljetnoj rutini nakon samog čišćenja lica. On pruža dugotrajnu hidrataciju s čak 5 vrsta hijaluronske kiseline.

Umrežena, inkapsulirana, niske, srednje i visoke molekularne težine – hijaluronske kiseline ciljano djeluju na kožu. Tako ovaj hidratantni serum protiv starenja trenutačno će vašu kožu puniti, povećavati razinu hijaluronske kiseline u koži za +58% i osiguravati 24-satnu hidrataciju. Baš sve ono što je u ovim vrućim i sparnim danima koži potrebno.

Popunjavajuća krema zaglađuje lice i vraća zdravi sjaj

Ali glavnina inovacije ovog fenomenalnog seruma je u ekstraktu Japanskog bagrema (Sophora japonica) koji ima antioksidativno djelovanje, a koji uz pomoć svoje osvježavajuće gel teksture kožu ostavlja mekanom i neljepljivom. Prisutne je upravo ta tekstura, način apliciranja i upijanja, najviše i oduševio.

Filorga HYDRA-HYAL KREMA hidratantna popunjavajuća krema drugi je korak predložene ljetne skincare rutine s FILORGA potpisom. Njome zaključavate vlagu i zaokružujete hidrataciju. Također 5 vrsta hijaluronske kiseline formuliranih u ovoj kremi, kožu čini punijom, zaglađenijom i uz zdravi sjaj. Ovo je vrhunski korak revitalizacije za normalnu do suhu kožu!

Slikoviti prikaz djelovanja Hydra-Hyal linije na kožu

Upravo vođeni misijom hidratacije za kožu, FILORGA tim je uz pomoć stručnog vodstva Sandre Bedran iz Djardin kolektiva pripremio radionicu izrade kokedame. Tako su se svi prisutni upustili u zabavno i opuštajuće iskustvo igranja sa zemljom, vodom i biljkama.

Drevni uzgoj biljaka koji potječe iz Japana, a odnosi se na metodu sadnje biljke u zemljanu kuglu omotanu mahovinom, upravo je slikoviti prikaz djelovanja FILORGA HYDRA-HYAL linije na kožu. Čuva ju i hidrira.

Među okupljenima tako su se našli ljudi čija svakodnevica je potpuno različita, užurbana i za kožu stresna jer je izložena različitim izazovima, ali svatko od njih već je isprobao FILORGA proizvode i HYDRA-HYAL liniju će uklopiti upravo u ljetnu skincare rutinu kako bi kožu pružili hidrataciju kakvu zaslužuje – najbolju!

Okupljeni su uživali u novitetima

Urednica portala i autorica Zora Bjelousov, olfaktivni dizajner Natalio Đangradović, trenerica Andrea Solomun, skincare recenzentica Sandra Koncilija, marketing i skincare stručnjakinja iz korporativnog Farmacija kolektiva Željka Suvajac, autorica sadržaja na društvenim mrežama Lidija Šeatović bili su gosti FILORGA boutique događanja kako bi među prvima u Hrvatskoj saznali više detalja o novoj FILORGA HYDRA-HYAL liniji.

Na početku je sve okupljene pozdravio domaćin prostora i FILORGA ambasador Hrvoje Vukov, a stručni uvod i osvrt na FILORGA HYDRA-HYAL liniju okupljenima je u ime MEDIFORMA distribucije prenijela Ana Valjo Gojak kao FILORGA edukator.

Užitak za sva osjetila

Osim taktilnog iskustva kroz zemlju, vodu i biljke, a dakako i isprobavanje noviteta, svi prisutni su kroz aromatiziranu vodu mogli doživjeti i nenametljiv miris koji prožima FILORGA proizvode tako da je događanje bilo usmjereno na sva osjetila.

Jedinstveno predstavljanje FILORGA HYDRA-HYAL linije bilo je sjajan podsjetnik okupljenima da smo dio prirode. I premda se čovjek nekada borio s prirodom da bi preživio, u ovom stoljeću je pozvan kako bi preživio upravo prirodu zaštititi.

Pročitajte još i ...