Hrvatski estetski liječnik – neprikosnoveni autoritet za Harper’s Bazaar

Harper’s Bazaar kultni je brand – sofisticiran, elegantan i provokativan, prva je stanica za sve žene koje kupuju najbolje, od opuštenog do svečanog. Upravo zato što ovaj vrhunski brand prate žene koje znaju što je fashion i najbolje, iznimno nam je zadovoljstvo prenijeti i ukazati kada se na njegovim stranicama pojavi neko naše lice, a ako je liječnik i naš kolumnist, time nam je zadovoljstvo još i veće.

Naravno, radi se o dr. Nikoli Milojeviću, liječniku i pravom čudotvorcu za estetsku medicinu.

Ako se jedan Harper’s Bazaar za najnovije trendove u estetskoj medicini obraća Poliklinici Milo i dr. Milojeviću, i to od svih londonskih liječnika, možda je to zato što je dobar, dovoljno dobar, možda najbolji?

tim milojevic

Ali, ako vam nije dovoljno, krenimo od početka. Je li stvarno samo školovanje i edukacija ono što čini estetskog liječnika kompetentnim za preporuku?

Važno je, ali iskustvo ipak važnije. Kada idete kod frizerke, najprije uguglate frizerku, uguglate njezine prijateljice, radove, povećate fotke i gledate do najmanjeg detalja… E pa upravo biste tako, još i studioznije, trebali proučiti svog estetskog liječnika.

Najprije uguglate liječnika, koliko dugo se s tim bavi, koliko ima iskustva, kako izgleda, kako mu izgleda supruga/suprug…

Možda vam je ovo zadnje smiješno, a možda se slažete s nama. Estetski senzibilitet liječnika itekako se treba poklapati s vašim ukusom. Sebi i svojim najbližima uvijek ćete dati najbolje, stoga je korisno znati što jednom liječniku znači „najbolje“.

Neda Parmać Klačar, dr.Nikola Milojević, Carla Belovari, Jana Fabijanić_Photo Maja Kljaić

Iskustvo je presudni faktor – potrebno je mnogo ponavljanja da bi se stekla vještina rukovanja i iglicama i aparatima. Dr. Nikola Milojević do sada je napravio više od 30 000 slučajeva injektiranja botoxa i filera, a u famoznom Londonu gdje ima polikliniku, vrijedi pravilo ili ćete se proslaviti ili potonuti…

On se proslavio i zato poznati portali i časopisi svako malo pitaju dr. Milojevića o najnovijim trendovima, ne samo zato što ih on zna – on ih i stvara.

1 December 2017. Meghan Markle and Prince Harry visit Nottingham today., Image: 356629110, License: Rights-managed, Restrictions: **No UK Sales Until 28 Days After Create Date**, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Goff Photos

“Manje je više”

Meghan Markle, nova nevjesta kraljevske obitelji, potaknula je prirodni trend, „out“ je Kardashian klan, „in“ je prirodno i sofisticirano. Kako je komentirao dr. Milojević, prirodni rezultati uvijek su najbolji, stoga se vodi zlatnim pravilom: manje je više.

Iz njegove ordinacije ne izlaze ljudi „smrznutog“ izraza lica (previše botoxa) ni žene prenapuhanih usnica (previše filera) ni osobe spaljene kože (previše kemijskog pilinga).

botox

Strastvena posvećenost poslu rezultirala je izumom vlastitih metoda koje su postale poznate diljem svijeta. Dr. Milojević prvi je liječnik estetske medicine koji je uveo nekirurško uklanjanje podočnjaka i nekirurško oblikovanje nosa, prvi je u Hrvatskoj uveo botox protiv znojenja, liposukciju ultrazvučnim valovima. Prvi je u Hrvatskoj uveo i tretmane pomlađivanja kože plazmom (PRGF) kao i njezinu primjenu za ponovni rast kose te nekiruršku metodu liposukcije metodom Vaser lipo.

Iz svega ovoga mogli bismo zaključiti da je dr. Milojević dostojan nasljednik svog oca, vizionara i doajena estetske kirurgije u ovom dijelu Europe.

Pročitajte još i ...