Jedini PRP tretman za korištenje kod kuće – serum kreiran samo za vas

Svega nekoliko tretmana na svjetskoj estetskoj sceni može se pohvaliti kultnim statusom – a među njima su definitivno hijaluronski fileri, botox i – PRP. Upravo potonji izaziva sve veću pozornost i među Hrvaticama, a dermatolozi i estetski liječnici svrstavaju ga u najbolje anti-age i regenerativne postupke na tržištu, pri čemu ima još jedan ogroman plus – riječ je o prirodnom tretmanu.

Prirodna regeneracija – budućnost anti-ageinga

Pod terminom PRP kriju se različiti tipovi dermatoloških tretmana koji koriste krvnu plazmu pacijenta te iz nje izdvajaju iznimno vrijedne produkte – trombocite i faktore rasta.

Za razliku od sintetičkih sastojaka, naš organizam ove komponente prepoznaje kao prirodne faktore regeneracije – jer je riječ o vlastitim stanicama našeg organizma. Iz tog je razloga ovaj tretman zaista predstavio prekretnicu u polju personaliziranog pomlađivanja, jer pripravak napravljen od visokovrijednih produkata vaše krvi ne može koristiti nitko osim vas. S obzirom na to da je svijetom dermokozmetike i estetske dermatologije zavladao pojam personalizacije, ne čudi nas rastuća popularnost tretmana koje liječnik kreira specijalno za vas, kako bi rezultati bili ciljani, a rizik od nuspojava minimiziran.

Potpuna personalizacija – formula kreirana samo za vas

Dermatolozi u Hrvatskoj ističu kako je upravo PRP postao jedan od najtraženijih tretmana za pomlađivanje i revitalizaciju lica, zbog čega Hrvatice posebno oduševljava vijest da je u benefitima ovog revolucionarnog tretmana sada moguće uživati kod kuće.

Prvi put u Hrvatskoj kreiran je koncept koji spaja dermokozmetički pripravak za kućnu upotrebu s dermatološkim tretmanom u liječničkoj ordinaciji, a riječ je o SoME® Skincare serumu koji je moguće obogatiti plazmom iz vaše vlastite krvi.

 

Jedini PRP tretman koji možete koristiti kod kuće

Ovaj koncept predstavlja budućnost personalizacije kozmetičkih preparata, a jedinstven pristup brenda prepoznali su i brojni dermatolozi.

SoME® Skincare prvi je kozmetički proizvod koji se može obogatiti plazmom bogatom trombocitima, poznatijom kao PRP. Ovakav, potpuno prirodan proizvod za njegu kože, ujedinjuje najnovija tehnološka dostignuća dermokozmetičke industrije i sve veću želju za personaliziranim tretmanima koji će svakoj osobi donijeti maksimum benefita.

SoME® Skincare formula + PRP temelji se na produktu vlastite krvi pojedine osobe te je potpuno prilagođen potrebama njene kože, a ova revolucionarna formula snažno djeluje na zaglađivanje, omekšavanje i poticanje sjaja kože.

Poboljšava teksturu kože, smanjuje hiperpigmentacije i znakove starenja

Ovaj inovativni koncept posebno oduševljava dame koje od svoje anti-age kozmetičke rutine uvijek traže korak više, jer osim poboljšanja teksture kože, PRP pruža i snažan učinak na ublažavanje znakova starenja te smanjenje vidljivosti hiperpigmentacija. S obzirom na to da je riječ o vrlo potentnoj formuli sa snažnim regenerativnim sposobnostima, redovnom primjenom mogu se postići rezultati na kakve smo navikli nakon profesionalnih dermatološko-estetskih tretmana.

Primjena ovog seruma vrlo je laka, izvrsna za svakodnevno korištenje i ne zahtijeva injektivno apliciranje, za razliku od ostalih tretmana koji koriste PRP pripravke. Zahvaljujući laganoj teksturi, ne ostavlja masne tragove na koži te je pogodan i za korištenje ispod pudera i kreme sa SPF-om, a koristiti ga možete i paralelno s odlascima na druge tretmane poput kemijskih pilinga ili laserskog pomlađivanja.

Kako nastaje kozmetika koju je moguće kombinirati s vašom krvnom plazmom?

Iako smo od visokokoncentriranih i učinkovitih proizvoda navikli očekivati i blaže nuspojave ili iritacije, kod primjene SoME® Skincare + PRP formule nema nepoželjnih reakcija ili kontaktnih alergija, zbog čega je ovaj serum prikladan i za osjetljivu kožu – ali i za osobe čija koža burno reagira na injektivne tretmane.

Ova revolucionarna kombinacija može stimulirati stvaranje prirodnog kolagena i elastina u koži, jer se oslanja na vlastite regenerativne sposobnosti organizma. Kako izgleda izrada formule kreirane samo za vas? S obzirom na to da je moguće dodati PRP, prvi je korak vađenje krvi kod liječnika – koja se zatim postupkom centrifugiranja na licu mjesta odvaja na komponente, izdvajajući tako plazmu bogatu trombocitima. No, za razliku od klasičnog injektivnog PRP tretmana, 3 ml vaše plazme može se unijeti u bočicu SoME® Skincare seruma. Za postizanje optimalnih efekata preporučuje se korištenje triju bočica, ali prvi su rezultati vidljivi nakon samo nekoliko dana. Kako serum može sadržavati krvni produkt, potrebno ga je držati u hladnjaku te vaditi samo pri korištenju – dva puta dnevno.

Sastav kakav se ne može pronaći drugdje na tržištu

Osim što je u njega moguće ugraditi krvnu plazmu bogatu trombocitima – koja potiče faktore rasta te produkciju kolagena i elastina, čineći ovaj proizvod potpuno jedinstvenim u Hrvatskoj, u serumu se nalaze i brojni drugi visokovrijedni sastojci.

Prije svega, u formulu je ugrađen sustav koji osigurava esencijalne hranjive tvari nužne za postizanje zdravog i svježeg izgleda – poput glukoze, kalijevog klorida, magnezijevog klorida te natrijevog citrata, acetata, bikarbonata i klorida. Serum sadrži i moćne sastojke biljnog porijekla – ekstrakte cvijeta Lonicera japonica i Lonicera caprifolium, koji osiguravaju svježinu seruma, ali i druge antioksidativne i biljne komplekse. Ulje avokada bogato je masnim kiselinama koje prirodno hidriraju kožu, ekstrakt korijena bijelog sljeza (Althaea officinalis) smanjuje otekline i ubija bakterije, dok D-alfa tokoferil acetat (vitamin E) sadrži antioksidativna i protuupalna svojstva koja su nužna za zdravu kožu. U formuli se krije i hijaluronska kiselina, koja privlači vlagu i osigurava hidraciju i elastičnost kože.

Više o SoME® Skincare + PRP tretmanu, kao i popis partnerskih klinika koje ga mogu kreirati s vama i za vas, možete pronaći OVDJE te na društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu.

Pročitajte još i ...