Kako bi vam pristajale nove grudi ili lice pomlađeno filerima?

Oduvijek vas je zanimalo kako bi vam pristajale veće grudi ili kako biste izgledali nakon tretmana filerima? Želite pomladiti lice ili korigirati figuru, ali niste sigurni u rezultate? Napretkom tehnologije riješen je i taj problem, a korisnicima omogućeno sasvim novo iskustvo. Revolucionarni uređaj kojim je moguće predočiti 3D prikaz lica i tijela nakon zahvata odnedavno je dostupan u Poliklinici Bagatin, a njime su omogućene jedinstvene konzultacije.

FID_6580

Uređaj Vectra prilikom konzultacija za određeni estetski zahvat ili tretman stvara projekcije rezultata samog zahvata. Radi se o fotosimulatoru Vectra XT 3D, odnosno, kompletnom rješenju za 3D fotografije tijela, grudi i lica u visokoj rezoluciji“, kazao nam je dr. Dinko Bagatin, plastični i rekonstruktivni kirurg, ističući kako fotosimulator pruža širok spektar mogućnosti, pa su tako moguće i projekcije rezultata kod izvođenja nekoliko zahvata paralelno. Primjerice, moguće je istovremeno vidjeti rezultate abdominoplastike i korekcije grudi s implantatima koji se doista koriste u Poliklinici Bagatin. Osim toga, uređajem se mogu prikazati i projekcije dodavanja volumena dermalnim filerima, kao i mjerenja obujma i kožnih promjena.

FID_6530-Edit

„Uređaj se sastoji od šest kamera u visokoj rezoluciji koje su spojene na jedinstveni, sofisticirani softver koji istovremeno na ekranu producira oštre, kvalitetne i trodimenzionalne fotografije cijelog vašeg tijela. A vrijeme potrebno za snimanje je fascinantnih 3,5 milisekundi“, pojasnio je dr. Bagatin.

FID_6515
dr. Dinko Bagatin

Uređajem Vectra pacijentima je osigurano veće zadovoljstvo dobivenom uslugom na konzultacijama.

„Ovakav prikaz pruža bolju edukaciju o krajnjem rezultatu, jasnije informacije o koracima samog zahvata te osigurava realnija očekivanja klijenata i pacijenata, što je i za nas kirurge izuzetno važno“, zaključio je dr. Bagatin.

Pročitajte još i ...