Kako se pomlađuju hollywoodske zvijezde A-liste?

17 May 2017 - Hollywood, California - Sharon Stone. 2017 Women's Choice Award Show. Photo Credit: AdMedia

Godine su uzele svoj danak, lice je postalo opušteno, kao da se „otopilo“ prema dolje, mladenačka punoća ostala negdje u 35-oj, a bore su sve dublje. Ako ste razmišljali o rješenju i dosjetili se samo face liftinga, na takav postupak možete zaboraviti još desetak godina.

Danas se takvi problemi rješavaju u „pauzama za ručak“, i to pomoću filera koji širokom ponudom uspijevaju popraviti čitav niz problema starenja, objašnjava australska liječnica dr. Anoop Rastogi za Harper’s Bazaar.

Canadian fashion icon Linda Evangelista appears in the Erasa skincare 2016 advertising campaign., Image: 307961753, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Balawa Pics

Prije je kirurški face lifting bila jedina metoda pomlađivanja. Potom je došao kolagen kojim su se popunjavale bore i volumen, a potreba za operacijom polako je postala stvar prošlosti. No, problem s kolagenom bila je kratkotrajnost rezultata i njegovo animalno podrijetlo koje je nerijetko izazivalo alergijske reakcije. Danas je, ističe dr. Rastogi, hijaluronska kiselina postala zlatni standard koji omogućuje čitav niz anti-age postupaka, od korigiranja bora do naglašavanja pojedinih dijelova i poboljšanja sveukupnog stanja kože.

Lice kao u 20-godišnjakinje

Istraživanja su pokazala kako hijaluronski fileri ne samo da popunjavaju bore, već stimuliraju sintezu kolagena. Hijaluronska kiselina dubinski hidratizira kožu, a aktiviranjem novog kolagena, stanje kože popravlja se prirodno te ona duže ostaje pomlađena i zategnuta, baš kao da smo biološki sat vratili unatrag i ponovno smo u 20-ima.

Starenje lica nisu samo bore, već i mijenjanje crta lica, stoga pažljivo treba odabrati anti-age alat za postizanje najboljih rezultata. Brand Restylane u svojoj ponudi ima filere koji se brinu za točno određeni problem izazvan starenjem.

Gal Gadot (gal_gadot / 18.06.2017): "Trying to hypnotize you.. #SundayMood, Image: 338263959, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Face To Face A

Volumen lica i konturiranje

Restylane Defyne fileri i Restylane Volyme osmišljeni su da targetiraju konture lica i pomlađuju lice definiranjem crta lica. Definiranjem obraza i brade te vraćanjem volumena, postižu mladenačku punoću lica. Ovim filerima ostvaruje se face lifting efekt zbog kojeg o kirurškom liftingu lica nećete razmišljati još godinama.

Fine linije i lifting efekt

Restylane je bio prvi proizvod takvog tipa na tržištu, a danas se redovito koristi za korigiranje bora poput onih između obrva i na čelu, kao i za bore od nosa do usana. Restylane Fynesse filer namijenjen je za popunjavanje finih linija i bora, rezultat čega je glatka koža, dok će dublje bore izvrsno popuniti Restylane Refyne ili Restylane Defyne, a lifting efekt pružiti Restylane Lyft.

before and after

Prirodno popunjene usne

Restylane Kysse savršeni je proizvod za popunjavanje usana koji pruža prirodne rezultate uz suptilno povećanje i vraćanje mladenačkog žara području usana. Osim dodavanja volumena, naglašava konture usana, čineći ih osvježenima i pomlađenima.

fb restylane 1

Dubinska hidratacija kože

U svojoj liniji proizvoda Restylane pruža i skinboostere, osmišljene za poboljšanje kvalitete kože. Restylane Vital i Vital Light suptilni su i mekani fileri hijaluronske kiseline koji omogućavaju nadoknadu prijeko potrebne hijaluronske kiseline u koži. Hidratiziraju kožu iznutra, ispunjavaju i pomlađuju lice, vrat i dekolte bez dodavanja neprirodnog volumena. Koža je obnovljena iznutra, vidljivo blistava, zdrava i pomlađena.

Zbog svoje kvalitete i izvrsnih rezultata, Restylane fileri postali su omiljena anti-age metoda brojnih poznatih dama hollywoodske A-liste. Sharon Stone bliži se šezdesetoj, a svoj mladenački izgled i svježinu lica zahvaljuje upravo Restylane proizvodima, ne skrivajući zadovoljstvo prirodnim rezultatima.

Pročitajte još i ...