Kiehl’sova kultna krema za lice ima pojačanje! Saznajte sve o novom balzamu za lice

Kiehl’sova kultna Ultra Facial linija dobila je odličan novi dodatak: Ultra Facial Barrier Balm balzam za lice. Ova nova inovativna formula napravljena je kao brzo rješenje za pružanje zaštite, hidratacije i vrhunskog osjećaja ugode na koži. Preporučuje se za svakodnevnu upotrebu i prikladan je za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu. Iznimno obnavljajuća formula pomaže u jačanju hidratacijske funkcije zaštitne barijere kože, s visokim sadržajem sastojaka koji poboljšavaju snagu barijere – uključujući skvalan, esencijalne ceramide i ledenjački glikoprotein.

Formula obogaćena ceramidima stvara nevidljiv i lagan zaštitni sloj na koži. Ultra Facial Barrier Balm pruža 50% povećanu hidratacijsku funkciju zaštitne barijere kože protiv svakodnevnih oštećenja kože uslijed mikroagresija koje mogu ugroziti ugodu, teksturu i hidrataciju.

Ključni detalji o formuli

Skvalan, prepoznatljiv Kiehl’s sastojak, visoko je rafinirani botanički lipid. S iznimnim afinitetom prema koži, Skvalan se lako upija i poznato je da pomaže obnoviti zaštitnu barijeru kože održavajući je mekom, podatnom i hidratiziranom.

Ceramidi su lipidi koji se prirodno nalaze u vanjskim slojevima kože. Pro-ceramidi čine velik dio zdrave barijere kože (30 – 50 %). Kiehl’s formula s pro-ceramidima pomaže u jačanju zaštitne barijere kože i čini kožu otpornijom na vanjske utjecaje.

Izvorno s antarktičkih morskih ledenjaka, glacijalni glikoprotein u Kiehl’s formulama pomaže u hidrataciji dubljih slojeva epidermisa i održavanju ravnoteže vlage kože. Svaki put kad se proizvede njihov ledenjački glikoprotein, to se radi na ekološki prihvatljiv način, bez daljnjeg vađenja ledenjaka, što znači da se ovaj sastojak za njegu kože dobiva iz obnovljivih izvora.

Hidratantna njega lica uz Ultra Facial liniju

Da biste postigli dugotrajnu hidrataciju, započnite rutinu Kiehl’s #1 najprodavanijim proizvodom Ultra Facial Cream, a nakon toga kontinuiranim nanošenjem Ultra Facial Barrier Balm tijekom dana kako biste kožu brzo zaštitili od gubitka hidratacije i pojačali čvrstoću njezine zaštitne barijere.

Andrijana Vešović (@zombijana) napravila je posebne ilustracije koje pokazuju svestranost Ultra Facial Barrier Balma te brojne načine njegovog korištenja…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrijana Vešović (@zombijana)

Ultra Facial Barrier Balm možete pronaći u svim Kiehl’s prodavaonicama u Hrvatskoj (Arena Centar, Centar Cvjetni, City Center one West u Zagrebu; City Center one u Splitu; Supernova Zadar; Tower Centar Rijeka), kao i na www.kiehls.hr.

Pročitajte još i ...