Klorane DUO rituali: Sjajna prilika koju vaša kosa ne želi propustiti

Laboratoriji KLORANE već više od 50 godina pažljivo biraju biljne sastojke visokog stupnja kvalitete, sigurnosti i znanstveno dokazane učinkovitosti. Klorane kozmetički preparati na biljnoj bazi njeguju, hrane i odgovaraju na specifične zahtjeve svih tipova kose kod žena i muškaraca. Izdvojili smo neke od linija koje su dostupne u promotivnom pakiranjimu.

Linija sa zobi za sve tipove kose, pa i one najosjetljivije, omekšava, štiti i razmrsuje kosu. Šampon iz linije su pogodan je za korištenje kod djece već od treće godine života i odraslih. 

Ako imate osjetljivo i nadraženo vlasište božur linija umiruje i pruža trenutnu ugodu, a kosu ostavlja mekom i svilenkastom. S druge strane, kopriva se tradicionalno upotrebljava kod kontrole zamašćivanja. Proizvodi iz linije s koprivom nježno uklanjaju višak sebuma ostavljajući kosu i vlasište čistima.

Apsolutni hit među Klorane šamponima je Klorane linija suhih šampona koja čisti kosu bez vode u samo 2 minute, upija ulje i kosi daje volumen. Klorane suhi šamponi brzinski su korak do savršeno čiste kose i idealan saveznik za zaposlene i aktivne osobe koje žele izgledati besprijekorno u trenu. Trenutno je Suhi šampon sa zobi i Ceramideᴸᴵᴷᴱ dostupan u DUO pakiranju

Klorane šampone inače možete pronaći u svim bolje opremljenim ljekarnama, specijaliziranim trgovinama i online.

Pročitajte još i ...