Dr. Terry Dubrow: Korekcija koju su napravile gotovo sve hollywoodske ljepotice

Feb 26, 2017; Hollywood, CA, USA; Salma Hayek (L) and Halle Berry on the red carpet during the 89th Academy Awards at Dolby Theatre., Image: 322535096, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA

Dr. Paul Nassif i dr. Terry Dubrow gostujući u programu E! televizije otkrili su kojim se to zahvatima i tretmanima podvrgavaju zvijezde i što priznaju, a što skrivaju kada je plastična kirurgija i estetska medicina u pitanju.

Halle Berry at arrivals for 75th Annual Golden Globe Awards - Arrivals, The Beverly Hilton Hotel, Beverly Hills, CA January 7, 2018., Image: 359522573, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; Dee Cercone/Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett

„Velika većina zvijezda napravila je barem neku vrstu korekcije“

Dr. Dubrow, kako prenosi Huffington Post, smatra da je većina zvijezda napravila barem jedan tretman u životu, posebice ako izgledaju dobro i „očuvano“ za svoje godine.

„U jednom trenutku svi su imali isto lice“

Prije 7 ili 8 godina, kada je hit bilo apliciranje vlastitog masnog tkiva u lice, svi su izgledali isto, rekao je dr. Dubrow, dodajući kako su rezultati i pretjerivanje takvim postupkom ostavili većinu hollywoodskih zvijezda s izmijenjenima i „novim licima“, koja su rezultirala velikom sličnošću zvijezda.

Sada je, objašnjava, trend da celebrityji izgledaju kao bolja, pomlađena verzija sebe, umjesto da svi izgledaju izmijenjeno i podjednako.

„Nisam se operirao/la, ali…“

Većina celebrityja koja tvrdi da nisu napravili plastičnu operaciju, zapravo govori istinu. To bi značilo da se nisu podvrgnuli kirurškoj, operativnoj metodi, međutim, takva izjava ne isključuje estetske tretmane koji daju izvrsne rezultate i utječu na izgled. Bilo da se radi o neinvazivnim „liposukcijama“ poput one zamrzavanjem masti ili apliciranju filera u usne, odnosno uklanjanju bora botoxom, celebrityji i dalje ne lažu kada kažu da se nisu operirali.

Linda Evangelista at arrivals for The Fragrance Foundation Awards, Alice Tully Hall at Lincoln Center, New York, NY June 17, 2015., Image: 250267473, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; Kristin Callahan/Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett

Za razliku od prije, kada su tretmani i zahvati uljepšavanja bili tema o kojoj se nisu priznavale činjenice, oba se liječnika slažu da zvijezde danas priznaju „prihvatljive“ zahvate, dok o nekim drugim korekcijama i dalje šute.

„Danas zvijezde često priznaju da su povećale grudi, iako je to prije bio jedan od onih zahvata o kojima se nije javno govorilo“, objašnjava dr. Dubrow, ističući primjer Iggy Azaleae koja je javno progovorila o svojoj operaciji grudi.

🚦 #Switch

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

O nekim operacijama i dalje se ne govori

Povećanje stražnjice tabu je o kojem zvijezde još ne govore u javnosti, ali i to će postati normalno kroz koju godinu, smatra dr. Dubrow.

„Gotovo su svi ‘sredili’ nos“

„Većina poznatih dama napravila je neki oblik korekcije nosa“, kazao je dr. Dubrow za Huffington Post, a dr. Nassif složio se, ističući da su nos korigirale čak i zvijezde koje prirodno imaju malene i slatke nosove: „Gotovo sve do jedne, čak i većina mladih zvijezda korigirala je nos“, zaključuju.

Izvor: huffingtonpost.com

Pročitajte još i ...