Jedinstvena ponuda: makeover za mame

American actress Kate Hudson with her son Bing and Ryder in the promotional images and stills from Spring 2014 Ann Taylor ad campaign. 03/02/2014, Image: 183536025, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE (HO) / 13 pics., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Balawa Pics

U trudnoći, odnosno blaženom stanju, nosili ste svoje dijete i pritom vidjeli čudesnu preobrazbu vašeg tijela. No, trudnoća i dojenje ponekad ostavljaju neželjene posljedice na izgled tijela nakon poroda. Mnoge žene ne mogu ih riješiti dijetama i mukotrpnim vježbanjem. Iako majčinstvo nosi neizmjernu sreću, za potpunu sreću važno je da ne zapostavite svoj izgled i tijelo, ali i ženstvenost.

Makeover za mame predstavlja skup estetskih zahvata za žene koje žele kombinacijom više estetskih zahvata vratiti figuru koju su imale prije no što su postale majke. Srećom, postoje estetski zahvati koji vam mogu vratiti izgled kakav ste imali prije trudnoće i pomoći vam da se osjećate sretno i zadovoljno u svome tijelu.

Russian fashion model Natalia Vodianova stars in David Yurman Fall Winter 2016-2017 collection., Image: 313281643, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Balawa Pics

Makeover za mame obično uključuje kombinaciju estetskih zahvata dojki, trbuha, struka, nogu i intimnog područja tijela. Individualno se odabire potreba za povećanjem dojki, podizanjem dojki ili smanjivanjem dojki, zatim abdominoplastikom i/ili liposukcijom, eventualno transferom masnog tkiva u grudi, stražnjicu i druge željene regije, te vaginoplastikom i/ili labioplastikom.

Oblikovanje dojki

Ukoliko su vaše dojke izgubile na volumenu ili su spuštene više no što biste željeli, povećanje i podizanje dojki pravi su izbor. Ovisno o posljedicama trudnoće i dojenja te, naravno, vašim željama, može se vratiti oblik i veličina dojki. Ponekad je dojke moguće podići i povećati implantatima, a ponekad se mora kombinirati kirurško podizanje dojki uz povećanje volumena implantatima. U slučaju da su dojke poslije poroda ostale prevelike i spuštene, potrebno ih je kirurški smanjiti i podignuti.

Abdominoplastika

Ako vam je na trbuhu poslije trudnoće ostalo viška kože i masnog tkiva, potrebno je napraviti abdominoplastiku. Radi se o metodi kojom se odstranjuje višak kože zajedno sa strijama i masnim tkivom, zatežu se rastegnuti trbušni mišići kako bi se formirao struk i podiže se pubična regija. Nakon ove operacije imat ćete ravan trbuh, bez osjećaja opuštenosti.

profimedia-0268136786

Liposukcija

Tijekom trudnoće dolazi do povećanog nakupljanja masnog tkiva, gotovo na svim dijelovima tijela, što je uobičajeno i normalno za trudnoću, no ponekad je vrlo teško vratiti prijašnji izgled. Liposukcija je metoda kojom se uklanjaju nakupine masnog tkiva s pojedinih dijelova tijela te se na tim mjestima masno tkivo više ne nakuplja.

S liposukcijom se dobro kombinira i transfer masnog tkiva pa se izvađeno tkivo također može aplicirati u dijelove tijela koji su izgubili na volumenu, kao što su dojke i stražnjica (lipofiling).

Intimna estetska kirurgija

Labioplastika je kirurška korekcija malih stidnih usana pri čemu se one smanjuju ili preoblikuju. Ovom operacijom postiže se prijašnji izgled i funkcija te izgled vanjskog spolovila i uklanja nelagoda pri odnosu.

Ulaz rodnice nakon poroda može ostati trajno proširen i opušten te zbog toga može doći i do neugode tijekom spolnih odnosa. To stanje rješava se vaginoplastikom, popularno nazvanom i pomlađivanje rodnice. Operacijom se rodnica sužava, a oslabjelim mišićima vraća snaga i kontrola, što pridonosi postizanju većeg seksualnog užitka.

Alessandra Ambrosio and daughter Anja in the new mother´s day campaign of Michael Kors, Image: 282185790, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Thunder Press

Posebne ponude u poliklinici Arcadia

Arcadia je privatna obiteljska poliklinika nastala prije 25 godina kao prva privatna ordinacija za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju u Hrvatskoj. Osnovao ju je mr. sc. dr. Bojan Ignatovski koji i danas vrši gotovo sve operativne zahvate u Poliklinici. Poliklinika je smještena u prekrasnom Daruvaru, na rubu rimske šume u oazi mira i relaksacije. S obzirom na dugu tradiciju, znanje i stečene vještine cijeloga tima u području opće, plastične i estetske medicine, u Arcadiji ćete dobiti samo najbolje – profesionalnu i kvalitetnu uslugu, luksuzni smještaj i ugodnu atmosferu.

Poliklinika Arcadia za vas je pripremila pakete za mame po vrlo povoljnim cijenama. Budući da vrhunski tim svakom pacijentu pristupa individualno, možete se dogovoriti što želite i što je najbolje za vas, tako da je moguća kombinacija svih navedenih operacija prema vašim željama i potrebama.

Ukoliko paket uključuje 2 operacije po izboru, na drugu operaciju dobivate 50 % popusta.

Ukoliko se odlučite za 3 operacije, plaćate samo prvu i drugu, a treća operacija je potpuno besplatno.

Cijene zahvata koje obuhvaća makeover za mame*

Dojke

 • Povećanje: 3000 – 3300 eura
 • Smanjenje i podizanje: 3500 eura
 • Podizanje: 3000 eura

Abdominoplastika

 • Mini abdominoplastika: 2400 eura
 • Kompletna: 3200 eura

Liposukcija

 • Kompletna: 2400 eura
 • Trbuha i struka: 1900 eura
 • Nogu i bedara: 1600 eura

Labioplastika: 1100 eura
Stražnja vaginoplastika: 2000 eura

*Dvije operacije po izboru: 50% popusta na drugu operaciju.

*Za tri operacije plaćate samo prvu i drugu, a treću dobivate besplatno.

U cijenu operacije ulazi:

 • Pregled spec. plastične kirurgije (dr. Ignatovski)
 • Pregled spec. anesteziologije
 • Priprema za operaciju (mjerenje tlaka, pulsa, temp., brijanje, tuširanje, fotografiranje, EKG)
 • Opća anestezija
 • Dogovorena plastično-rekonstruktivna ili estetska operacija
 • Elastični dres ili grudnjak koji se nosi nakon operacije
 • Boravak 24 sata u poliklinici (dan prije i dan nakon operacije)

Prije svake operacije potrebno je napraviti analizu krvi ( kompletna krvna slika, šećer u krvi, urea i kreatinin) i EKG. Navedene pretrage mogu se napraviti u poliklinici Arcadia i dodatno se plaćaju 50 eura. Korištenje komfornog dvosobnog apartmana plaća se dodatno 60 eura.

Molimo da sve cijene provjerite s poliklinikama. Estetica.hr ne odgovara za eventualne pogreške prilikom navođenja cijena, akcija i popusta.

Pročitajte još i ...