Najbezbolnije lasersko uklanjanje dlačica dostupno u Zagrebu

Učinkovito i bezbolno lasersko uklanjanje dlačica moguće je uz pomoć inovativnog uređaja Alma Soprano Titanium.

Svakog smo dana na društvenim mrežama bombardirani raznim must-have proizvodima koji navodno mijenjaju živote. Svemu tome pristupamo s dozom skepse, jer ipak biramo proizvod kojem ćemo pokloniti svoje povjerenje i novac.

Snovi o bezbolnom uklanjaju dlačica nisu tako nedostižni

Posebno osjetljiva tema jesu raznovrsni načini uklanjanja dlačica, problem koji zadaje glavobolju mnogim ženama i muškarcima. Međutim, snovi o učinkovitom i bezbolnom uklanjanju dlačica više nisu tako nedostižni.

Sve je krenulo storyjem Teute Mesaroš, na kojem je objavila svoje savršeno glatke noge, i tako izazvala salvu upita – „Koja je njezina tajna?“. Otkrila je da se tajna krije u estetskom centru Nevia gdje vas čeka bezbolno lasersko uklanjanje dlačica. Naravno, prag tolerancije svakako je individualna stvar, međutim, kako i sama Teuta kaže, nakon godina isprobavanja raznih metoda uklanjanja dlačica – Nevia estetski centar konačno je zadovoljio njezine potrebe.

Inovacija u svijetu laserske epilacije

Pa što je to u estetskom centru Nevia zaslužno za postizanje savršenog izgleda glatkih nogu? Riječ je o Alma Soprano Titanium uređaju, koji je unio inovaciju u svijet laserske epilacije. Dizajniran je da pri tretiranju kože ne osjećate bol, vrućinu, peckanje, ali i da sam proces traje gotovo upola kraće nego što je uobičajeno. Trenutačno je jedini aparat na tržištu s ugrađenim ICE Plus sustavom hlađenja, koji osigurava da se folikul dlake uklanja na temperaturi od svega 30 °C, što osigurava da je peckanje koje su upoznali svi korisnici drugih aparata svedeno na minimum.

Prosječno trajanje tretmana ovim uređajem s tri sata skraćeno je na sat i pol do dva, a rezultati počinju biti vidljivi već nakon prvog korištenja. Osim toga, Soprano Titanium pogodan je i za osobe tamnije puti te će, za razliku od slabijih uređaja na tržištu, ukloniti čak i tanke svijetle dlačice.

Uklanja čak i svjetlije dlačice, a rezultati su vidljivi već nakon prvog korištenja

Za razliku od ostalih lasera, ovaj uređaj kombinira 3 valne duljine te samim time cilja na 3 sloja tkiva uništavajući različite dijelove folikula u isto vrijeme, što ne samo da ga čini učinkovitijim od ostalih na tržištu, nego će značiti i manji broj tretmana do savršenog rezultata.

Uz to, zbog svog dizajna jedan impuls ovog uređaja pokriva površinu od 4 cm², što je još jedan od razloga zašto tretman traje kraće nego s drugim laserima. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, odnosno nakon 10 do 14 dana, kad možete očekivati opadanje 20 do 30 % dlačica i vidljivo stanjenje ostalih.

Većina osoba koja se već susrela s laserskim uklanjanjem dlačica zna da tretmani drugim uređajima mogu biti bolni, odnosno ostavljaju osjećaj kao da vas je pogodila užarena gumica.

Izvrsni i dugoročni rezultati

No kod ovog tretmana jedino što možete osjetiti je ugodna toplina samog uređaja kad se zagrije. Također, za razliku od uređaja koji preferiraju svjetliju put i tamne dlačice, ovaj je pogodan za sve. Tako ćete uređaj moći koristiti čak i ako ste preplanule puti ili imate tanke i svijetle dlačice. Kako nam kaže Iva Ninić, vlasnica Nevia estetskog centra: „Nakon opsežnog istraživanja i isprobavanja gotovo 10 različitih uređaja za lasersko uklanjanje dlačica, pronašli smo Alma Soprano Titanium s ICE Plus sustavom, koji osigurava da naši klijenti uživaju u bezbolnom iskustvu uklanjanja dlačica s izvrsnim i dugoročnim rezultatima.“

Estetski centar Nevia nalazi se na adresi Medvedgradska ulica 3 u Zagrebu, a više saznajte ovdje.

Foto: Sanja Jagatić

Pročitajte još i ...