Najbolji tretmani za tijelo nakon ljeta

Proveli ste ljeto u muvingu i da niste ni primijetili, izgubili ste par kilograma, bez ikakvog napora. No, nije ni čudo, jer, iako ste se odmarali i više spavali, puno ste se više i kretali – šetali, hodali, planinarili, plivali, igrali odbojku na pijesku, vozili pedalinu ili pak vježbali ravnotežu na SUP-u.

Po povratku u grad, strahujete da ćete, uslijed stresa koji vas čeka na poslu, ali i vreba sa svih drugih strana, povratiti izgubljene kilograme. No, bez brige, čim ponovno uđete u svoju uobičajenu rutinu, a pod tim mislimo na redovito vježbanje i zdravu prehranu sačinjenu od sezonskih namirnica i skromnijih porcija, nećete imati baš nikakvih problema u zadržavanju svoje ljetne linije. Još ako svemu tome pridodate seriju body shaping tretmana usmjerenih na specifične dijelove tijela s kojima niste najzadovoljnije, rezultati će nadmašiti sva očekivanja.

U nastavku donosimo nekoliko tretmana koji provjereno djeluju!

Mezoterapija i karboksiterapija protiv celulita

Mezoterapija je metoda koja se bazira na ubrizgavanju različitih aktivnih tvari na mjesta gdje je potrebno određeno djelovanje. Premda je većina ljudi povezuje s tretmanima čiji je cilj pomlađivanje i revitalizacija kože, jako dobre učinke ima i u tretiranju celulita. U tom se slučaju u kožu injektiraju sastojci koji tope masne naslage.

Tijekom karboksiterapije se, pak, koriste male količine ugljičnog dioksida, plina koji se aplicira u točno određene dijelove kože, nakon čega je u tkivu poboljšana cirkulacija, potaknuta limfna drenaža, a regija je jače opskrbljena kisikom i hranjivim tvarima, što pridonosi boljem izgledu kože.

Limfna drenaža za dobrobit cijelog organizma

Nesmetani protok limfe u našem tijelu omogućuje održavanje imunološkog sustava, čišćenje organizma, ljepšu teksturu kože, te osjećaj lakoće u tijelu. Limfna drenaža je terapeutski postupak koji djeluje na pražnjenje limfnih čvorova , te poboljšava protok limfe kroz limfne kanale. Koristi vrlo lagane, ritmičke poteze od periferije prema centru. Može se provoditi ručno ili uz pomoć specijalnog uređaja za limfnu drenažu.

Radiofrekvencija za topljenje masnog tkiva

Osim poboljšavanja tonusa kože, radiovalovi djeluju i tako da tope masno tkivo te tako pomažu prilikom mršavljenja i eliminacije masnoga tkiva. Tretmani donose sjajne rezultate kod uklanjanja celulita i masnih naslaga – radiofrekvencija prodire u dublje slojeve masnoga tkiva čime se otpuštaju masti iz masnih stanica te smanjuje celulit.

Ipak, treba voditi računa o tome da se tretmani ne preporučuju trudnicama, dojiljama i osobama s proširenim venama i kapilarama.

Onda protiv tvrdoglavih masnih naslaga

ONDA je jedini aparat koji koristi najnoviji način razgradnje masti i zatezanja kože – Coolwaves® valove koji djeluju na masno tkivo i celulit te zatežu kožu, no pritom “preskaču” njezinu površinu i izravno ciljaju subdermalno tkivo u kojem stvaraju novi kolagen te razbijaju masne stanice u potkožju. To uzrokuje metabolički stres masnih stanica i povećava njihovu temperaturu, što dovodi do promjene u kemijskoj strukturi.

Pročitajte još i ...