Najluksuznija oralna higijena na višoj razini – stigla je nova Philips Sonicare Prestige četkica za zube

Opće je poznato kako je, kako bismo održali zdravlje usne šupljine, potrebno provoditi kvalitetnu i pravilnu oralnu higijenu. Pod tim smatramo redovito i temeljito održavanje zubi i desni te preventivne odlaske na stomatološke preglede. Ljepota je pola zdravlja, a zdravlje počinje u ustima, stoga će redovita i pravilna higijena zubi spriječiti nastanak bolesti poput karijesa, upale zubnog mesa i parodontitisa, koje kasnije mogu dovesti do težih posljedica.

Po preporuci stomatologa, zube je potrebno prati barem dva puta dnevno, u trajanju od 2 minute, bez jakog stiskanja četkice  jer u protivnom može doći do povrede i povlačenja zubnog mesa.

Uz današnji ubrzan način života, nije lako balansirati između posla, svih obaveza, ali i svih skin care rutina koje redovito provodimo tijekom svog jutra i noći. Stoga se Philips pobrinuo da briga o zubima bude jednostavna i učinkovita. Naime, tvrtka Philips, predvodnik u inovativnim uređajima za osobnu njegu, predstavlja novu i do sada najnapredniju Sonicare Prestige limited edition električnu četkicu. Riječ je o pametnoj soničnoj četkici Philips Sonicare Prestige 9900 s tehnologijom SenseIQ koja prepoznaje način na koji se četkaju zubi te se metodom rada prilagođava potrebama korisnika.

Dokazana tehnologija u srcu Philips Sonicare četkica

Philips Sonicare četkice su osmišljene kako bi proces četkanja učinile jednostavnijim, nježnijim, ali prije svega efikasnijim od pranja običnom četkicom za zube. Ova četkica jednim pranjem postiže što obična četkica ne uspijeva u mjesec dana, a uklanja i do 20 puta više naslaga od obične četkice. Četkicu pokreće napredna sonična tehnologija koja u jednoj minuti napravi 62.000 kombiniranih pokreta što je s običnom četkicom nezamislivo.

Pranje ovom četkicom je toliko učinkovito, a opet toliko nježno da je mogu koristiti i oni sa najosjetljivijim zubima i desnima. Tehnologija SenseIQ, uz pomoć ugrađenih senzora upozorava ukoliko prejako pritišćete četkicu, prilagođava se vašem načinu pranje te je stoga nježna za zube i desni. Četkica se može povezati s Philips Sonicare mobilnom aplikacijom koja u stvarnom vremenu pruža smjernice o pritisku četkanja, pokretima pranja, trajanju i učestalosti pranja te vam daje personalizirane preporuke i praktične upute koji vašu oralnu higijenu mogu podići na još višu razinu.

Posebnost ovog izdanja ogleda se u limitiranom luksuznom pakiranju koje sadrži najnapredniju Sonicare Prestige 9900 soničnu električnu četkicu i putnu torbicu s motivima trešnjinog cvijeta te čak dva poklona –  losion za tijelo i kremu za ruke francuskog kozmetičkog brenda L’Occitane s neodoljivim mirisom trešnjinog cvijeta.

Ova je linija inspirirana trešnjinim cvijetom poznatijim kao sakura koji, osim što je nacionalni simbol Japana, ujedno predstavlja vrijeme obnove i optimizma te je zbog svog kratkog razdoblja cvata jedan od ljepših podsjetnika kako treba uživati u svakom trenutku života. Inspirirana tom mišlju, ova linija poziva da se svatko posveti brizi o sebi uz uređaje za osobnu njegu stvorene prema potrebama modernih korisnika.

 

Limitirano luksuzno pakiranje dostupno je u Sancta Domenica dućanima te na istoimenom webshopu.

 

Pročitajte još i ...