Najpopularnija splitska estetska liječnica otvorila vrata svoje poliklinike u Zagrebu – imamo sve detalje!

Splitska estetska liječnica dr. Anđela Prolić, vlasnica Poliklinike Dermamed ime je koje je postalo sinonim, ali i jamstvo najviše stručnosti i profesionalnosti na polju estetske medicine. Ove je jeseni, nakon višegodišnjeg izuzetno uspješnog rada splitske poliklinike, napravila poslovni iskorak i otvorila polikliniku i u Zagrebu. To je posebno razveselilo njezine ovdašnje pacijentice, kao i brojne pacijentice iz drugih dijelova Hrvatske kojima nikada nije bilo teško sjesti u automobil i otići u Split na njezine jedinstvene tretmane pomlađivanja za koje već godinama postoji lista čekanja. Tim smo povodom porazgovarali s dr. Anđelom Prolić kako bismo čuli prve dojmove o radu u Zagrebu, ali i predviđanja i planove za budućnost.

Estetica: Nakon silno uspješne splitske poliklinike koju vodite, odlučili ste svoju ekspertizu, kroz usluge i tretmane ponuditi i Zagrepčankama i Zagrepčanima. Gdje je smještena nova polikinika?

Dr. Anđela Prolić: Poliklinika je otvorena nakon ljeta, na zagrebačkoj Trešnjevci, na adresi Krapinska 16, 2. kat. Ovim putem svim novim, ali i starim pacijenticama i pacijentima želim poručiti da su dobrodošli te da ih, zajedno sa svojim timom, s veseljem očekujem.

Estetica: Kako ste se odlučili na ovaj veliki poslovni korak?

Dr. Anđela Prolić: Velika sam pobornica multidisciplinarnog pristupa poslu. Moje poslovanje u Splitu uvijek se temeljilo  na sveobuhvatnoj dijagnostici, a onda i svim tretmanima koji su rezultirali jako lijepim poslovnim rezultatima te smo imali sve više klijenata i iz Zagreba, ali i iz cijele Hrvatske – od Osijeka, Varaždina, Istre, ali i okolnih država – Slovenije i BiH. Uslijed njihovog velikog interesa, ali, priznat ću, i na njihovo inzistiranje, odlučila sam se na taj korak kako bih mogla ponuditi jednaku vrstu usluge na jednakoj, najvišoj profesionalnoj razini i u Zagrebu. Dakle, na taj su me korak ponukali sami klijenti i na tome sam im zahvalna.

Estetica: Je li ponuda tretmana jednaka u Zagrebu i Splitu? Koje će sve tretmane Vaši klijenti i pacijenti moći odabrati u zagrebačkoj poliklinici?

Dr. Anđela Prolić: I u Splitu i u Zagrebu imamo jednaku ponudu tretmana – dakle i tretmane tijela i tretmane lica i to s najnovijim uređajima kao što je Accent PRIME i za lice i za tijelo, Med Contour, HIFU, SkinPen, Cool Gun, klasično čišćenje lica, Cryo lifting, profesionalne peelinge.

Ono što je revolucionarno kod nas i što naši klijenti najviše traže su tretmani Thermo D.A.S. To su gotovo posve neinvazivni tretmani koji donose fantastične rezultate – endoliftingPRO koji zamjenjuje face lifting jer uz pomoć kanile ulazimo ispod površine kože, vidno je zatežemo i obnavljamo bez podljeva i oticanja. Potpuno nježno i učinkovito. Potpuno me oduševio kao i klijentice jer se radi samo jednom. To zadovoljstvo pomlađivanja bez oticanja, bez većih nuspojava i podljeva – izuzetno smo ponosni smo što sada takve tretmane možemo ponuditi i u Zagrebu.

Uz to i frakcijski laser MultiFRAX koji je istinska inovacija na području frakcijskih lasera. Tu valnom duljinom 1550 koja je neablativna, jako lijepo obnavljamo kožu te valnom duljinom 1927 koja djeluje subablativno i pomaže da se koža regenerira jako brzo, puno brže nego kod Co2 lasera. To je nešto što je trenutno najtraženije na tržištu, posebno u Zagrebu.

Osim toga, nakon samih tretmana uređajima, radimo Lumixa tretmane tvrtke FB Dermatology – riječ je o biotehnološkoj kompaniji koja je kroz dvadesetak kilničkih studija dokazla da je obnova kože potaknuta LED svjetlom uz kromofore koji su izdvojeni iz klorofila i lice nakon njih jednostavno zasja. Obnova kože je značajna i vidljiva već nakon jednog tretmana koji traje petnaestak minuta. Lumixa djeluje na staničnoj razini i to je razlog vrhunskog rezultata.

dermamed

Estetica: Poznati ste po izuzetnim rezultatima i učincima kada je riječ o pomlađivanju – koja je tajna Vašeg uspjeha?

Dr. Anđela Prolić: Pomlađivanje je proces koji podrazumijeva poticanje kože na samoobnovu i to je cilj svakog terapeuta, odnosno estetskog liječnika. Kada kožu obnavljate i potaknete da se sama obnavlja, već nakon prvog tretmana kolagen pokazuje svoju snagu. Već nakon 2 mjeseca koža zablista i cilj je da se sama obnavlja i ostane aktivna u svojoj fazi aktivnog rada. Mi ove izuzetne rezultate dobivamo kombinacijom tretmana, poznavanjem fizike i kliničkih studija. U svom radu primjenjujemo i znanstveni dio. Dugotrajnim radom uspjeli smo razviti specijalne protokole kojima kombiniramo više uređaja i tretmana. Naravno da u ponudi i na konzultacijama uvijek nastojimo formirati i prihvatljivu cijenu, tako da je osoba zadovoljna rezultatom, a da sve ostane pristupačno i priuštivo.

Estetica: Hoćete li Vi osobno dolaziti u Zagreb ako bi se pacijenti mogli s Vama konzultirati?

Dr. Anđela Prolić: Zagreb je veliki grad koji u ponudi ima doista jako puno toga i gdje pacijenti mogu izabrati nešto za sebe. Meni je jako važno da moji klijenti imaju povjerenja u svog liječnika koji će temeljito pregledati lice, napraviti dijagnostiku i onda odrediti terapiju ili tretmane. Ja sam redovito, a to znači svakoga tjedna u Zagrebu i radim konzultacije i preglede – od utvrđivanja stanja kože pa do definiranja paketa tretmana koji će se provoditi uz moj nadzor.

Estetica: Znamo da u Vašoj splitskoj poliklinici postoji lista čekanja i da Vam dolaze dame i gospoda iz cijele Hrvatske. Kakva su predviđanja za Zagreb?

Dr. Anđela Prolić: Poliklinika Dermamed u Splitu već je godinama jako uspješna i u njoj je posao odlično organiziran. Ovom bih prilikom željela zahvaliti svim našim pacijenticama i pacijentima izvan Splita koji su do sada dolazili k nama u Split na njihovom strpljenju. U Zagrebu smo već sada bukirani dosta unaprijed, a ja se doista trudim otvoriti što više termina i posvetiti vrijeme konzultacijama. Ono što nastojimo od samoga otvaranja jest zadržati kvalitetu. Upravo zato nismo išli s velikim oglašavanjem za Zagreb, uvjerena sam da je osobna preporuka najbolja reklama. Ne želimo da pacijenti predugo čekaju, želimo im pružiti konzultacije, ali i pratiti ih na putu do željenih rezultata. Naravno, želim biti uključena u sve te faze. Jasno mi je da je svaka koža jedinstvena, upravo kao i svako lice. Stoga mi je izazov to prepoznati i osmisliti odgovarajuće protokole za svakog pojedinog pacijenta.

Pročitajte još i ...