Poznati liječnici proslavili 10 godina uspješnog poslovanja poliklinike

U poznatom restoranu Dubravkin put, uz probrano društvo, prijatelje i poslovne partnere, supružnici Jeannette i Mislav Gjurić proslavili su 10 godina uspješnog poslovanja poznate zagrebačke poliklinike za estetsku medicinu i kirurgiju te komplementarnu medicinu – Poliklinike Sinteza.

Event je vodila glumica Nataša Janjić, inače prijateljica supružnika Gjurić i ambasadorica Poliklinike Sinteza, a za dobru atmosferu pobrinule su se pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea, glumice Marija Borić i Jelena Miholjević, također ambasadorice poliklinike.

Glazbenik Zoran Mišolongin i DJ Hrvoje Jelinčić bili su zaduženi za glazbeni dio programa.

Nakon dugogodišnje uspješne inozemne karijere, 2008. godine dr. Jeannette Gjurić zajedno sa svojim suprugom, prof. dr. sc. Mislavom Gjurićem, otvorila je jednu od najsuvremenijih hrvatskih poliklinika za estetsku medicinu i kirurgiju koja je uspjela spojiti suvremenost i sofisticiranost medicinske ustanove s blagodatima komplementarne medicine.

Na čelu s vlasnicima poliklinike – dr. Jeannette Gjurić, specijalisticom anesteziologije, stručnjakinjom za tradicionalnu kinesku medicinu i zaljubljenicom u estetske tretmane koje oplemenjuje s komplementarnom medicinom i prof. dr. sc. Mislavom Gjurićem, otorinolaringologom i neprikosnovenim stručnjakom za estetsku plastičnu kirurgiju glave i vrata, koji je danas je jedan od najtraženijih kirurga u Hrvatskoj, te timom eminentnih hrvatskih specijalista, Poliklinika Sinteza postaje odredište svih onih koji žele vrhunsku, individualnu i sigurnu uslugu sa samo najboljim materijalima i opremom.

U ugodnom ambijentu poliklinike s bogato opremljenim sobama koje daju dojam više luksuznog hotela, nego liječničke ustanove, pacijentima je na raspolaganju tim specijalista, medicinskih sestara i kozmetologa po potrebi i 24 sata dnevno.

Uspješni zahvati i brzo vrijeme oporavka nakon zahvata donijeli su Sintezi i ovom dvojcu veliki ugled i popularnost, ne samo u Hrvatskoj već i izvan naših granica.

Velika stručnost, inovativne metode, uspjeh, profesionalnost te korektne cijene svake godine na njihova vrata dovode sve veći broj klijenata.

„Mi smo u potpunosti posvećeni pacijentu. Razmišljamo o njima ne samo u klinici, već i izvan nje, stalno mislimo što bismo još bolje i inovativnije mogli napraviti. Najvažnije mjerilo i pokazatelj našeg rada zadovoljstvo je naših klijenata koji nas svakim svojim dolaskom već punih 10 godina motiviraju i potiču da težimo još boljem“, zaključuju supružnici.

Kako je bilo na proslavi, pogledajte u galeriji.

 

Pročitajte još i ...