Glamurozna proslava u čast doajenu hrvatske estetske kirurgije

Poliklinika Milojević velikom je proslavom obilježila 50 godina estetske medicine u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi. Prije pola stoljeća, prof. dr. Boško Milojević u Zagrebu je, kao prvi u ovom dijelu Europe, otvorio kliniku estetske medicine, a njegov sin, dr. Nikola Milojević nastavio je slavnim stopama otvaranjem klinike u Londonu, a potom i Zagrebu.

Obitelj Milojević s Milanom Bandićem, gradonačelnikom Zagreba
Obitelj Milojević s Milanom Bandićem, gradonačelnikom Zagreba

Proslavi je prisustvovao gradonačelnik Grada Zagreba, Milan Bandić i brojne poznate osobe uključujući Josipu Lisac, Miroslava Ćiru Blaževića, Lejlu i Tarika Filipović, Jacquesa Houdeka, Maju Šuput, Tatjanu Dragović, Jelenu Perčin, Dubravka Šimenca, Uršulu Tolj, Ronalda Brausa, Nikolinu i Vidoja Ristovića, Ljiljanu Vinković te ostale brojne goste, kojima je zajednička briga o zdravlju i ljepoti lica i tijela te uživanje u neinvazivnim tretmanima namijenjenima poboljšanju i očuvanju kvalitete kože, koji su tradicionalno u posebnom fokusu Poliklinike Milojević.

Josipa Lisac
Josipa Lisac
Poliklinika Milojevi¦ç_Tatjana Dragovi¦ç
Tatjana Dragović

„Moj otac bio je pionir privatne medicine i estetske plastične kirurgije. Ponosan sam na njegov uspjeh i sretan što sam i sam imao priliku baviti se interesantnim pozivom estetske medicine te svojim radom činiti ljude zdravijima i zadovoljnima svojim izgledom, a time i uspješnijima u privatnom i poslovnom životu te punima samopouzdanja. Iako moga oca već dugo nema među nama, sjećanja i predivne uspomene ne blijede, a ljudi ga se još uvijek prisjećaju s osmijehom i poštovanjem. Drago mi je što sam danas i ja okupio veliko društvo prijatelja, klijenata i suradnika i siguran sam da ćemo zajedno proslaviti još mnogo važnih obljetnica besprijekorne njege kože“, kazao je dr. Nikola Milojević.

Jelena Perčin
Jelena Perčin
Lejla i Tarik Filipović
Lejla i Tarik Filipović

Svi uzvanici imali su priliku uživati i u posebnom dokumentarcu o prof. dr. Bošku Milojeviću koji je napravljen ekskluzivno za ovu jedinstvenu obljetnicu u kojem su, između ostalog, sudjelovale Sanja Doležal i Mila Elegović, a mogli su se i prisjetiti kako je estetska medicina izgledala prije pola stoljeća.

Galeriju fotografija pogledajte ovdje.

Pročitajte još i ...