Ne propustite predavanje dr. sc. Željane Bolanče o redoslijedu primjene kozmetike u dnevnoj njezi

FOR EDITORIAL USE ONLY. Dolce and Gabbana Backstage Milan Ready to Wear. Autumn/Winter 2015. American model Taylor Hill. ADDITIONAL IMAGES AVAILABLE ON REQUEST., Image: 235100249, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Anthea Simms / Camerapress / Profimedia

Vjerojatno vam neobično zvuče nostalgična sjećanja naših majki i baka čija je rutina njege kože bila silno jednostavna. Umivanje ujutro i navečer, kako bi se uklonile nečistoće i ostaci laganog make-upa te nanošenje hidratantne kreme, iste i za dan i za noć. Život je svakako tada bio jednostavniji, no i kompliciranije i elaboriranije beauty rutine imaju svoje čari. Istina, svakim danom postaju sve složenije i bogatije – podrazumijevaju sve više proizvoda.

Čistači, toneri, serumi, boosteri, dnevne kreme, noćne kreme, kiseline, vitamin C, retinol, razne maske, eye patchevi… Zapravo je pravo umijeće sve to pravilno odabrati, a onda i ‘ukomponirati’ u dobru i pogođenu rutinu. Stoga ne čudi da si mnoge od nas gotovo svakodnevno postavljaju pitanje što odabrati, a onda i što na lice nanijeti prvo. Korak dalje – koji aktivni sastojci mogu, a koji nikako ne idu zajedno? Što uključiti u dnevnu, a što u večernju rutinu? Dvostruko čišćenje ili samo micelarna? Pitanja su bezbrojna, no srećom, postoje i pravi, provjereni i stručni odgovori.

A svim će ih posjetiteljima i sudionicima stručnog skupa Estetica Demik, koji će se 3. studenog održati u Zagrebu, pružiti naša ugledna dermatologinja, dr. sc. Željana Bolanča iz Poliklinike Bolanča. Ona će, naime, u okviru ovog skupa, održati predavanje pod nazivom ‘Redoslijed primjene kozmetike u dnevnoj njezi’ te konačno razriješiti brojne nedoumice koje nastaju oko svakodnevne njege kože.

“Napredak i inovacije na polju kozmetičke industrije suočavaju pacijente, liječnike i farmaceute s brojnim pitanjima – kojim redom koristiti proizvode, koje formule možemo međusobno kombinirati, kako kreirati sknicare rutinu u kojoj će svaki korak djelovati sinergijski? Kako kombinirati različite aktivne sastojke u dnevnoj i večernjoj rutini, s ciljem da postignu maksimalan učinak na poboljšanje izgleda kože te koji se aktivni sastojci ne smiju kombinirati zajedno jer bi moglidovesti do pogoršanja? Ovo su samo neka od pitanja na koja ću pokušati odgovoriti u svojem predavanju”, rekla nam je dr. Bolanča, uoči predavanja na Demiku.

—————————————————————————

Stručni skup Estetica Demik 2023 održat će se u petak, 3. 11. 2023. u hotelu Hilton Garden Inn Zagreb, Radnička cesta 21, s početkom u 9:40 sati.

Ulaz na stručni skup je besplatan, ali je moguć isključivo uz prethodnu prijavu. PRIJAVITE SE OVDJE:

FORMULAR ZA PRIJAVU

 U slučaju dodatnih pitanja, kontaktirajte nas na info@estetica.hr.

Generalni pokrovitelj Estetica Demik stručnog skupa 2023. je Vichy.

Pročitajte još i ...