Nitko ne može vjerovati koliko joj je godina – u čemu je tajna?

Svima je već poznato da Azijatkinje dobro stare, no sestre s Tajvana zaludjele su društvene mreže svojim fotografijama i nitko ne može vjerovati koliko im je godina.

Mladolika dizajnerica Lure Hsu privukla je veliku pažnju još prije dvije godinu kada je u jednom tajvanskom TV showu iznenadila publiku koja nije mogla vjerovati koliko joj je godina. Naime, ova 41-godišnjakinja izgleda barem upola mlađe i redovito oduševljava fotografijama na Instagramu, a trenutno je na toj društvenoj mreži broji više od 658 000 pratitelja.

Lure je inače i blogerica pod nadimkom Fashionable Lure, a njezina mlađa sestra Sharon Hsu na Tajvanu je poznata glumica. Sestre su postale pravi viralni hit zahvaljujući nevjerojatno mladolikom izgledu. Sharon ima 35 godina, a izgleda kao da je u 20-ima.

U čemu je tajna?

Otkako je Lure izazvala veliku pažnju medija, svi žele otkriti tajnu njezina mladolikog izgleda. Osim što besprijekoran ten zahvaljuje genima, ističe da se zdravo hrani, izbjegava šećer, pije puno vode, a svako jutro pije crnu kavu.

Sunca se uglavnom kloni i svakodnevno koristi kremu sa zaštitnim faktorom, čak i kada sunce nije jako.

summer vibes☀️#lurehsu #許路兒 #beams #lovfee

A post shared by ⭐️許路兒 Lure Hsu⭐️ (@lurehsu) on

„Krema sa zaštitnim faktorom potrebna je i za vrijeme slabijeg sunca. Sunce isušuje kožu, zbog čega se pojavljuju depigmentacije i bore“, izjavila je za Friday magazine.

Konzumira vitamin C i kolagen u tekućem obliku, a posebno ističe važnost hidratacije kože koja, kako kaže, može spriječiti i ublažiti starenje i bore te je glavni saveznik mladolikog izgleda.

👓✨✨#lurehsu #許路兒 #2020eyehaus #dita

A post shared by ⭐️許路兒 Lure Hsu⭐️ (@lurehsu) on

Izvor fotografija: instagram.com/lurehsu/

Pročitajte još i ...