Suptilne korekcije Salme Hayek

Salma Hayek at the Vanity Fair party, 89th Annual Academy Awards, Los Angeles, USA. 26.02.2017, Image: 322820436, License: Rights-managed, Restrictions: WORLD RIGHTS- Fee Payable Upon Reproduction - For queries contact Photoshot - sales@avalon.red London: +44 (0) 20 7421 6000 Los Angeles: +1 (310) 822 0419 Berlin: +49 (0) 30 76 212 251, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Uppa entertainment

Pedesetogodišnja glumica Salma Hayek već godinama izgleda gotovo isto. Iako posljednjih godina nije mijenjala svoj izgled, neke promjene napravila je još na početku karijere.

Operacija nosa

Salma Hayek svoju je karijeru započela na meksičkoj televiziji. Latino džepna Venera i operacijom nosa zadržala je egzotične crte lica. Njezin prirodni nos bio je nešto širi i istaknutiji, a korigirala ga je u suptilniju i nježniju verziju. Izgleda prirodno i odlično pristaje njezinim crtama lica.

Prije i poslije
Prije i poslije
Prije i poslije
Prije i poslije

Veće grudi

Salma nikada nije priznala plastične operacije, štoviše, nekoliko ih je puta oštro opovrgnula, ali sudeći po fotografijama, uz nos je operirala i grudi. Iako suptilne, ove operacije napravile su razliku u njezinu izgledu. Manji nos licu je dao profinjeniji izgled, a veće grudi tijelu ženstveniju figuru. S obzirom na to da lijepa glumica često govori kako se nikada nije podvrgnula plastičnoj operaciji, nagađanja i šuškanja i dalje ostaju nepotvrđena.

salma hayek
Prije i poslije

Što se tiče tretmana za pomlađivanje, Salma tvrdi da botox još nije probala, ali da se drži one „nikad ne reci nikad“. Više je puta istaknula da mladoliko lice održava masažama i kremama. U čemu god da je tajna, Salma Hayek napunila je 50-u i izgleda fantastično.

Pročitajte još i ...