“No trace” tretmani: Pomlađivanje bez traga za potpuno prirodne rezultate

Feb. 22, 2015 - Beverly Hills, California, USA - Jennifer Lopez attending the Vanity Fair Oscar Party 2015 on February 22, 2015 in Beverly Hills, California., Image: 220039490, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Archives

Halle Berry, Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez, Heidi Klum i mnoge druge poznate ljepotice uvijek izgledaju besprijekorno, bilo da su nedavno rodile ili prešle 50. godinu. Svježe, mladoliko i – prirodno.

Kako je moguće da su napunile 45., a da nemaju niti jednu boru? Ili pak da su rodile prije mjesec dana, a njihovo tijelo čvrsto je kao prije 15 godina? Ono što nas u svemu tome zbunjuje upravo je prirodan izgled, po kojemu nikada ne biste rekli da se bilo što „korigiralo“.

134575, Jennifer Lopez attends the premiere of 'HOME' in Los Angeles on Sunday, March 22nd, 2015., Image: 230653990, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Pacific coast news

“No trace” tretmani za lice i tijelo

Takav prirodan izgled postiže se različitim tretmanima, „no trace“ tretmanima nakon kojih se ne vidi da je rađen neki zahvat, a naprosto je nevjerojatno da osoba s toliko godina izgleda toliko mlado bez pomoći estetske medicine.

Neki od suptilnih tretmana pomlađivanja su fileri kojima se popunjavaju različite bore lica, utječe na kvalitetu kože, popunjavaju jagodice i usne, brišu podočnjaci, dok se vrlo prirodan učinak postiže i manjim dozama botoxa zbog kojeg ove dame imaju čelo bez vidljivih znakova starenja.

158275, Actress Halle Berry arrives at the Tiffany And Co. Celebrates Unveiling Of Renovated Beverly Hills Store at Tiffany & Co. Beverly Hills, California - Thursday October 13, 2016. © Joe Sutter, PacificCoastNews. Los Angeles Office (PCN): +1 310.822.0419 UK Office (Photoshot): +44 (0) 20 7421 6000 sales@pacificcoastnews.com, Image: 302817024, License: Rights-managed, Restrictions: JFY1, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Pacific coast news

Laseri su još jedna od metoda kojom se utječe na sveukupan izgled kože. Uklanjanje hiperpigmentacija i različitih nepravilnosti na koži, uklanjaju se i godine s lica.

Među „no trace“ tretmane spadaju i tretmani zatezanja kože i oblikovanja tijela ultrazvukom ili radiofrekvencijom. Jedan od takvih je i Vaser Lipo, tajna savršenog tijela nakon trudnoće. Vaser Lipo ultrazvučni je uređaj uklanjanja masne naslage i oblikuje mišiće bez dugotrajnog znojenja u teretani. Ultrazvuk je liposelektivan, što znači da može raspršiti masnoću samo na točno određenom mjestu dok se ništa ne događa organima ili ostalom tkivu. Tretmanom se smanjuju masne naslage i zateže koža, a moguće je i modelirati mišiće.

profimedia-0347980599

Još neki od učinkovitih uređaja za oblikovanje tijela „bez traga“ su Med Contour, Zerona hladni laser ili pak Med Visage za lice. Med Contour uređajem koji kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju može se ukloniti celulit i zategnuti koža, a stručnjaci su tretman proglasili alternativom pravoj liposukciji.

Za oblikovanje tijela može se koristiti i Zerona hladni laser – neinvazivni laser za oblikovanje tijela kojim se uklanja masno tkivo i smanjuje obujam tretiranog područja, a koža lica i podbratka može se učvrstiti Med Visage uređajem kojim se radi nekirurški lifting lica. Ultrazvuk i radiofrekvencije ovog uređaja dubinski djeluju na kožu – smanjuju bore lica, učvršćuju opuštenu kožu lica, vrata i dekoltea, a rezultat je trajno pomlađena koža, vidljiva odmah.

Cindy Crawford signs copies of her new book 'Becoming' at Waterstones, Piccadilly, London on October 2nd 2015 PICTURED: Cindy Crawford, Image: 260794200, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Camerapress
Svi ovi tretmani ne zahtijevaju vrijeme oporavka, a vidno pomlađuju lice i tijelo, i to bez ikakvog traga da se bilo što korigiralo. Upravo su takvi postupci tajna vječne ljepote i mladolikosti brojnih poznatih dama.

Pročitajte još i ...