Novo hit mjesto u Zagrebu – posjetite Armani beauty kutak!

Jučer je metropola dobila još jedan beauty kutak u kojem će uživati Zagrepčanke svih dobi – a vijest da je Giorgio Armani beauty dostupan je na još jednoj lokaciji posebno nas je obradovala.

Proizvode inspirirane filozofijom Giorgia Armanija kojima je glavni cilj naglasiti prirodnu ljepotu, a ne ju skrivati – od sada možete pronaći i u Müller parfumeriji na Trgu bana Josipa Jelačića.

Armani potpis u centru grada

Giorgio Armani beauty kutak sadrži neke od omiljenih make-up proizvoda, a njegove elegantne linije i kombinacije crne i crvene predstavljaju pravi Armani potpis.

Istim, elegantnim dizajnom predstavljen je i Lip Bar na kojem možete pronaći 24 nijanse Lip Power i 19 nijansi Lip Maestro ruževa za usne. Raspon nijansi od klasičnih crvenih, ružičastih, bež do odvažnih koraljnih i ljubičastih nijansi savršen su odabir za vruće ljetne dane te će vratiti žar vašim usnama i pripremiti vas za uzbudljive ljetne avanture.

Neo Nude – linija stvorena za ljeto

Osim svima dobro poznatih ruževa i omiljene Armani Glow rutine, za ljetnih mjeseci ne propušta se Giorgio Armani beauty Neo Nude linija čije formule i lagana tekstura ostavljaju ugodan osjećaj na koži.

Neo Nude proizvodi spajaju šminku i njegu kože te poboljšavaju i vlaže ten, ostavljajući kožu hidratiziranom, glatkom, blistavom i zdravom. Jedan od noviteta Neo Nude linije dostupan je i na novoj lokaciji.

Riječ je Melting Color Balm višenamjenskom balzamu čija paleta obuhvaća svježe, svijetle nijanse u rasponu od bež do smeđih tonova. Prvi spektar nijansi daje osvježavajuću dozu boje obrazima ili očima, dok je drugi idealan za konturiranje lica.

Melting Color Balm stvara trenutnu definiciju u kombinaciji s postojanom bojom, koja se pojačava nanošenjem slojeva i blendanjem. Melting Color Balmom možete kreirati niz lookova, a raspon obuhvaća svjež i profinjen dnevni te intenzivniji večernji look.

Za savršenu ljetnu makeup rutinu

Elegantno, tonsko pakiranje Melting Color Balm-a pravi je potpis Neo Nude linije, dok je svaka nijansa prikazana na poklopcu kutije.

Svoje omiljene Giorgio Armani beauty proizvode možete potražiti na novoj lokaciji u Müller parfumeriji na Trgu bana Josipa Jelačića te odabrati vašu savršenu ljetnu make-up rutinu.

Pročitajte još i ...