Novo izdanje TAMC-a ugošćuje najveće svjetske zvijezde estetske medicine i kirurgije

TAMC, kongres estetske medicine u organizaciji Poliklinike Milojević, ove nas godine očekuje u hotelu Lone u Rovinju, i to od 5. do 7. listopada. Kongres koji na svjetskoj mapi estetskih kongresa konkurira IMCAS-om u Parizu, AMWC-om u Monaku ili FACE kongresu u Londonu i ove jeseni nam u Hrvatsku donosi najnovija svjetska dostignuća iz područja estetske medicine. Predavači, kojih će biti više od 50, zvijezde su estetske medicine i kirurgije na svijetu; Tapan Patel, Tatjana Pavičić, Jonathan Sykes, Michael Kane, Jani van Loghem i brojni drugi. 

U sklopu kongresa, u subotu 7. listopada održat će se i simpozij o dugovječnosti “Proslava 10. godišnjice epigenetskih i glikanskih satova biološke starosti”. Ovaj izuzetan dodatak programu TAMC-a približit će nam složeno, relevantno područje medicine koje se stalno razvija.

Neki od najvećih stručnjaka iz tog područja podijelit će svoje znanje s nama. Velika imena poput – Tima Spectora (na fotografiji), Stevea Horvatha, Andree Maier, Riccarda Marionija i Gordana Lauca jamstvo su da je riječ o simpoziju koji se ne propušta.

Bilo da ste liječnik, nutricionist ili jednostavno osoba koju zanima kako si produžiti kvalitetan životni vijek možete se prijaviti na simpozij i doznati posljednja saznanja iz tog fascinantnog područja koje je sve više u fokusu svjetskih znanstvenika. Ove godine imate puno razloga za biti dio najboljeg estetskog događaja – kongresa TAMC 2023, gdje okupljamo međunarodne govornike, najveća imena industrije i izvanredan znanstveni program.

Više o kongresu možete doznati na linku.

Pročitajte još i ...