Osječka poliklinika zdravlja i ljepote

U najvećem gradu Slavonije, Osijeku, smjestila se vrhunska Poliklinika Lege Artis koja svojom uslugom i kvalitetom prati trendove modernih svjetskih poliklinika.

Lege Artis, poliklinika za kirurgiju i anesteziologiju, primarno je specijalizirana za liječenje problema vena, ali objedinjuje i uslugu tretmana cijeloga tijela u području estetike, zdravlja i njege. Laserska tehnologija sinonim je za ovu osječku polikliniku koja je utemeljena kao prvi i jedini laserski centar u istočnom dijelu Hrvatske.

laser-centar-uporaba-lasera-lege-artis

Otvorena prije pet godina, prvi je centar u Hrvatskoj koji se bavi cjelovitim pristupom bolestima vena, nudeći najsuvremenije metode dijagnostike i liječenja, koje su minimalno bolne, a maksimalno učinkovite.

Profesionalna analiza kože, mikrodermoabrazija, rejuvenacijski postupci medicinskom radiofrekvencijom i laserom u kombinaciji s kozmetičkim tretmanima medicinskom kozmetikom samo su neke od djelatnosti kojima se možete prepustiti u Poliklinici Lege Artis.

prp-terapija-002-lege-artis
Jasenka Kalajdžić-Čandrlić, dr. med.

Poliklinika Lege Artis je, kako objašnjava bračni par Čandrlić – Jasenka Kalajdžić-Čandrlić, dr. med. i Krešimir Čandrlić, dr. med., logični rezultat medicinskog obiteljskog nasljeđa i praktičnog zajedništva bračno-profesionalnog tima. Kroz dugogodišnje iskustvo im je, kažu, prošlo više tisuća pacijenata kojima se sada u svojoj poliklinici mogu posvetiti dovoljnim vremenom i pažnjom sa svom svojom znanstveno utemeljenom medicinom uz osmjeh i na obostrano zadovoljstvo.

lege-artis-030
Krešimir Čandrlić, dr. med.

Prateći svjetske beauty trendove, Poliklinika Lege Artis nadopunjuje svoje usluge, stoga su u njoj dostupni i sve traženiji hijaluronski fileri i botox, tretmani laserom za oblikovanje tijela, trajna epilacija i tretiranje akutnih akni.

Dugogodišnje iskustvo, vrhunski profesionalni tim, trajni, efikasni zahvati tijekom cijele godine i brzi i efektni postupci, bez boli, rana, ožiljaka neka su od obilježja koja su osigurala stotine zadovoljnih klijenata od kojih neki dolaze čak iz Londona.

Uz najsuvremenije metode dijagnostike i liječenja, vrhunsku uslugu i brigu te ugodan i miran ambijent, Poliklinika Lege Artis i njezin profesionalni tim pružit će vam najbolje od medicine.

Pročitajte još i ...