Ova doktorica je stručnjak za uklanjanje podbratka

Upustimo li se u sastavljanje liste najmrskijih riječi u ženskom vokabularu, na visokom mjestu zasigurno će se naći i – podbradak. Niti zaglađeno i mladoliko lice, zategnuto tijelo i besprijekorna frizura ne mogu nadoknaditi količinu frustracije koju nam višak masnih jastučića i obješene kože ispod brade može donijeti.

Tvrdokoran problem s kojim i liječnici teško izlaze na kraj

Osim što nas vizualno čini starijima, izražen podbradak daje cijelom licu umoran, obješen i mlohav izgled, a često zbog njega izgledamo deblje nego što jesmo. Zašto je ovaj problem jedan od najtvrdokornijih – te se s njim ponekad ne mogu obračunati niti mnogi estetski liječnici?

Osim suvišnog masnog tkiva, koje s godinama sve lakše nakuplja na gotovo svim dijelovima tijela, regija podbratka karakteristična je po još jednom problemu – potkožno tkivo postaje opuštenije, a mišićna i vezivna potpora progresivno slabi.

Mogli bismo zaključiti kako je ovakav proces starenja sasvim prirodan – no pogled na dame čija su lica zategnuta, a podbradci nepostojeći i nakon 50-e, otkriva nam da se s preranim starenjem nikako ne moramo pomiriti.

Stručnjakinja kojoj pacijentice bespogovorno vjeruju

U čemu se onda krije njihova tajna? Upitamo li brojne Hrvatice, lice bez podbratka duguju renomiranoj estetskoj liječnici poznatoj po najmodernijim neinvazivnim i minimalno invazivnim tretmanima – dr. Anđeli Prolić.

Njena Poliklinika Dermamed u Splitu mjesto je kojem dame iz čitave države bespogovorno vjeruju kad je u pitanju briga o ljepoti i pomlađivanju lica i tijela. Moćni uređaji koji tope masne naslage, zatežu kožu, uklanjaju celulit i peglaju bore samo su djelić onoga po čemu je ova liječnica poznata, a kad je pitanju uklanjanje i zatezanje podbratka – možemo reći kako joj nema ravne.

Zbog gubitka prirodne elastičnosti kože i slabljenja vezivnih vlakana, koža podbratka postaje obješena i naborana,a masni jastučići gotovo su „zalijepljeni“ za nju – zbog čega podbradak najčešće nije moguće riješiti niti promjenom prehrane, gubitkom kilograma ili pak vježbanjem.

Tajni recept splitske liječnice s kojim podbradak nestaje

Dr. Anđelu Prolić upitali smo – zašto je upravo njena poliklinika postala glavni adut brojnim domaćim damama, nešto poput „jokera“ kad je u pitanju rješavanje tvrdokornog podbratka?

„Prva stvar koju bih uvijek istaknula je – iskustvo. Nakon što se godinama usavršavate i trudite donijeti pacijentima najbolja rješenja na tržištu, dođete do zaključka da je individualizirani pristup u pravilu najučinkovitiji put. S obzirom na to da nije svaki podbradak isti, ne može niti svako rješenje biti isto – a kako bismo pronašli idealnu kombinaciju tretmana za svaku osobu, potrebno je iskustvo“, ističe dr. Prolić.

Vlasnica Poliklinike Dermamed dodaje kako je podbradak jedan od najčešćih problema njenih pacijentica, što ju je i ponukalo da pronađe optimalne kombinacije tretmana koje će osigurati zaista vidljive rezultate.

„Neovisno o godinama, problem podbratka vrlo je izražen među ženama, a ovisno o problematici, koži i željama pacijenata, zajedno dolazimo do plana tretiranja i protokola koji će najbolje djelovati u konkretnom slučaju“, dodaje naša sugovornica.

Koji tretmani su se pokazali najučinkovitijima?

„Najčešće klijenticama preporučujem tretman uređajem CryoLifting 3u1, koji svojim moćnim djelovanjem snažno razgrađuje masnoću, ali istovremeno zateže i opuštenu kožu“, otkriva dr. Prolić.

Ovaj je uređaj u svijetu estetske medicine izazvao pravu pomamu, jer u jednom tretmanu koristi tri tehnologije – radiofrekvenciju, ultrazvuk i hlađenje, kako bi dubokim prodiranjem energije ugodno i bezbolno zategnuo opuštenu kožu i smanjio masne stanice na tretiranoj regiji.

Uz CryoLifting tretman, izvrsne rezultate postižemo uređajem Thermi, novim aparatom baziranom na inovativnoj tehnologiji radiofrekvencije – koji koriste renomirane svjetske klinike. Upravo je sinergija ova dva tretmana dobitna kombinacija za smanjenje podbratka, jer su rezultati zaista vidljivi – i to već nakon 3 do 4 tretmana“, objašnjava naša sugovornica.

Foto: Poliklinika Dermamed – Rezultat kombinacije tretmana uređajima Thermi i Cryo Lift

Najnovije „superoružje“  – potpuna revolucija u smanjenju podbratka

Poznata po „asevima iz rukava“, dr. Anđela Prolić otkrila nam je da je njenim pacijenticama na raspolaganju i najnovije „superoružje“ – uređaj ONDA.

Prema riječima dr. Prolić, riječ je o potpunoj revoluciji u zatezanju podbratka – jer se transformacija događa u svega 1 do 2 tretmana.

„Ovaj je tretman zaista revolucionaran – naravno za osobe koje imaju indikaciju za njegovo izvođenje. Namijenjen je osobama koje se ne mogu riješiti lokaliziranih masnih naslaga unatoč vježbanju i balansiranoj prehrani, a u samo desetak minuta ovaj će tretman donijeti fenomenalan rezultat. Zahvaljujući mikrovalovima, jedinstvenoj tehnologiji koja ciljano djeluje na topljenje masnoće i zatezanje kože, tretman je iznimno djelotvoran, ali i bezbolan te ne zahtijeva oporavak“, otkriva nam poznata estetska liječnica.

Prije i poslije, poliklinika Dermamed

Osim smanjenja lokaliziranih masnih naslaga, ovaj tretman djeluje i na vezivno tkivo, prodirući duboko pod kožu – te potiče stvaranje novog kolagena i prirodno zatezanje kože na željenom području.

Rezultat nikada ne izostaje

„Ako je riječ o izraženijem podbratku, s većom količinom masnog tkiva, prije tretmana uređajem ONDA, napravimo Cryo lipolizu, odnosno zamrzavanje masnog tkiva – a tom kombinacijom rezultat nikada ne izostaje. Formiranjem specijaliziranih protokola, možemo se pohvaliti kako zatezanje podbratka i podizanje donjeg dijela lica postižemo u svega jedan do dva dolaska“, ističe dr. Prolić.

 

Prije i poslije, Poliklinika Dermamed
Prije i poslije, Poliklinika Dermamed

Estetska liječnica otkrila nam je još jedan novitet u svojoj poliklinici – Thermi Tight, koji predstavlja najnovije dostignuće u zatezanju kože i smanjenu podbratka. Riječ je o minimalno invazivnom tretmanu – uz lokalnu anesteziju uvodi se kanila koja istovremeno otapa masno tkivo i zateže kožu podbratka, a sve pod kontrolom termo kamere. Doktorica ističe kako je ovaj aparat jedini koji radi na takvom principu, zbog čega je iznimno zadovoljna što ga može ponuditi svojim pacijenticama – jer za njegovo izvođenje educirana.

Dugotrajni posvećeni rad i iznimno bogato iskustvo s tisućama pacijenata, kao i vrhunska aparatura temeljena na najvećim tehnološkim inovacijama u industriji, ovu je liječnicu doveo u sam vrh domaće estetske scene – a svakoj dami koja se u njene ruke prepusti, odmah je jasno i zašto.

Našim čitateljicama donosimo i izvrsnu vijest – na Instagram profilu Estetica.hr upravo traje nagradno darivanje u suradnji s dr. Anđelom Prolić i poliklinikom Dermamed, u kojem možete osvojiti tretman uklanjanja podbratka uređajem ONDA – prijavite se na našem Instagram profilu – OVDJE. Darivanje traje do 10. kolovoza 2022.

 

Pročitajte još i ...