MOĆNA FORMULA: Ovaj eliksir djeluje na 10 glavnih znakova starenja kože

Filorga nam baš sad u prosincu (rekli bismo u pravo vrijeme) donosi izniman kozmetički proizvod koji objedinjuje učinkovitost seruma s hranjivom snagom ulja. Tako da Filorga Global-Repair Advanced Elixir pomaže u borbi protiv 10 glavnih znakova starenja kože čime zasigurno postaje sjajan suputnik u svakodnevnici tijekom cijele godine, a posebno sad zimi i uslijed (pred)blagdanskog tempa. 

Filorga Global-Repair Advanced Elixir obnavlja kožu na 3 nivoa: na razini stanice, strukturalno i površinski. Za učinkovitost, oslanja se na formulu koja kombinira napredne sastojke: 1) na razini stanici – biljni ekstrakt drvo života – prevenira i odgađa stanično starenje; 2) strukturalno – lakesis ulje – stimulira porizvodnju kolagena; 3) površinski – patentirani obnavljajući faktor – obnavljaju lipidni cement.

Njegova lagana tekstura, koja se brzo upija i ne masti kožu, prožeta je dragocjenim uljima bogatim omegama 3-6-9, a osjetljivoj koži pruža osjećaj ugode. Upravo mješavina skupocjenih ulja i ceramida dovodi do revitalizacije i hranjenja kože, a ekstrakt damašćanske ruže pruža blistavost. Za regeneraciju stanica i elastičnost u formulaciji je andiroba ulje dok ekstrakt sjemenki sezama smanjuje dubinu bora.

Filorga je okupila žene koje su se kroz različite životne trenutke uvjerile u učinkovitosti formulacija iz njihovog laboratorija, a neke od njih već su se i u fazi testiranja noviteta pak uvjerile da uz novi Filorga Global-Repair Advanced Elixir iz dana u dan, im koža postaje čvršća i zategnutija, vidljivo revitalizirana i pomlađena. Tako je i Lejla Filipović naglasila iznimno zadovoljstvo korištenja Filorga noviteta i privilegiranost da ga je među prvima u Hrvatskoj unazad par tjedana imala priliku isprobavati. Uz nekoliko kapi nanesenih na lice, vrat i dekolte ujutro i navečer, i vi ćete biti oduševljeni novim Filorga Global-Repair Advanced Elixirom koji će intenzivno pomladiti kožu i dati vam dodatno samopouzdanje. 

U ime brenda FILORGA Ana Valjo okupljenima je predstavila novi Filorga Global-Repair Advanced Elixir

Pročitajte još i ...