Ovo je vjerojatno najljepši makeup na svijetu, a možete ga naručiti online

“Make-up je čarolija: to je način na koji se želite prikazati, izraziti i kako se osjećate u određenom trenutku”, izjavio je svojevremeno legendarni belgijski modni dizajner Dries Van Noten. Ovaj, kako ga zovu – čarobnjak nemogućih kombinacija, često spaja visoku modu i streetwear, printeve i monokromatiku u kreativna suprotstavljanja. Prošle je godine odlučio dodati još jedan sloj svojoj jedinstvenoj umjetničkoj viziji i to kolekcijom make-upa kojom je odao počast umjetnosti ljepote.

S više od stotinu održanih modnih revija, Dries Van Noten doista zna što je ljepota. Radeći godinama s vodećim svjetskim frizerima i vizažistima, u svoje je revije uvijek uključivao neustrašive beauty statemente koji se poigravaju materijalnošću mode. Koristio je perje, perlice, nakit i metale zajedno s make-upom kako bi upotpunio svoje kolekcije i kako bi okitio i uljepšao svoje modele.

Savršena ravnoteža elegancije i iznenađenja Driesov je rukopis i kada je riječ o make-upu kojega je stvarao zajedno s talentiranim kreativcima. Za njega šminka nije samo rezultat – jednako su važni pokreti, rituali i pribor koji koristimo. Zaljubljivanje u ruž za usne ovdje počinje s ambalažom i nastavlja se kroz boju, osjećaj na usnama, njegov miris, sastojke kao i vizualni učinak kojega taj ruž ima. Omiljena tema ovog dizajnera – tema nemogućih kombinacija, izražena je i kroz njegove ruževe – od kutijice do boje i teksture.

Četiri kutijice koje se mogu ponovo puniti ,s printevima nadahnutim tkaninama iz modnih kolekcija ovog dizajnera, otvaraju se kako bi otkrile tri varijacije boja – satinirani, mat i sjajni finiš, a tu je i prozirni balzam za usne. U formulu je uključeno ulje šipka koje posebno njeguje usne.

Ruževi su kreirani imajući na umu rastući clean beauty trend. Svaka od čak 30 nijansi ruževa i bezbojni balzam za usne formulirani su od sastojaka prirodnog porijekla, nisu testirani na životinjama te su održivi. Naime, svaka se kutijica može beskonačno puniti, a pakiranja su također ekološka. Ruževi su dostupni online na

 

Pročitajte još i ...