Poliklinika Milojević dobila pojačanje – predstavljamo nove članove liječničkog tima

Zagrebačka Poliklinika Milojević, utemeljena 2011. kao sestrinska poliklinika Milo Clinic iz Londona, danas je pozicionirana kao najmodernija anti-aging poliklinika u široj regiji, a posvećena je radu na području estetske medicine i estetske kirurgije. Zahvaljujući najsuvremenijim metodama i tehnologijama, svojim klijentima pruža najnovije tretmane i zahvate za pomlađivanje lica, tijela i duha. Njezina core djelatnost su različiti estetski tretmani i minimalno invazivne metode te nekirurški zahvati pomlađivanja.

Stručni tim Poliklinike Milojević, na čelu s vlasnikom i kliničkim direktorom dr. Nikolom Milojevićem, klijentima nudi personaliziranu uslugu i fleksibilnost kako bi, ako to žele, na tretmane mogli doći i u pauzi tijekom radnog vremena ili pak na kraju radnog dana. Tako nakon bezbolnih i kratkih zahvata iz klinike izlaze pomlađeni i osvježeni te nesmetano nastavljaju sa svojim obavezama i aktivnostima.

dr. Nikola Milojević

Odnedavno, njihovi vjerni, ali i novi klijenti na raspolaganju imaju dvoje novih liječnika – dr. Lauru Plešnar i dr. Bornu Bjedova koji su se pridružili liječničkom timu ove ustanove. Bio je to povod da s njima porazgovaramo i doznamo što novoga donose u Polikliniku Milojević te kakva su im očekivanja na novom radnom mjestu.

dr. Laura Plešnar

Dr. Laura Plešnar završila je Medicinski fakultet u Zagrebu, a educirati se nastavila u Poliklinici Milojević. Tijekom djelovanja u međunarodnim udrugama studenata medicine imala je priliku surađivati sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom (WHO) i biti glas studenata medicine i mladih na mnogim internacionalnim sastancima. Više puta je sudjelovala i vodila svjetske i regionalne skupštine studenata medicine. Aktivna je i na nacionalnoj razini, a kao član CroMSIC-a (Croatian Medical Students International Committee) sudjeluje i organizira brojne projekte.

Područje interesa ove mlade liječnice su estetika i dermatologija te se na tom području kontinuirano educira.Prošla je i službene radionice i edukacije za Morpheus, Ultherapy i Piqo laser, kao i za microneedling lica i vlasišta, te kombinaciju microneedlinga sa PRGF krvnom plazmom pod mentorstvom dr. Milojevića. Redovno se educira i u području dermokozmetike, prati sve trendove i novitete, a zahvaljujući interesu i afinitetu za navedeno područje, njeno je znanje impresivno.

Dr. Plešnar smo pitali što će kao nova članica liječničkog tima donijeti u Polikliniku Milojević?

“Kao liječnica u Polikliniku donosim jedinstven skup kvaliteta i vještina koje doprinose rastu i uspjehu naše ustanove. Pratim aktualne trendove u području medicinske estetike i upoznata sam s novim tehnologijama i dostignućima te inovativnim postupcima i najsuvremenijim tretmanima. Svojim pacijentima nastojim približiti mogućnosti naših tretmana i tako izgraditi međusobno povjerenje. Prioritet mi je informiranost pacijenta o postupcima, udobnost i sigurnost tijekom tretmana te u konačnici njihovo zadovoljstvo rezultatima. Svakom pacijentu pristupam individualno i empatično te tako zajedno kreiramo njihovo estetsko putovanje, sukladno njihovim problemima i željama”, ispričala nam je dr. Laura Plešnar.

dr. Borna Bjedov

Dr. Borna Bjedov rođen je 1995. godine u Zagrebu, gdje je nakon završene Klasične gimnazije upisao Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu na kojemu je diplomirao 2020. godine.

Budući da mu je estetska medicina glavno polje profesionalnog interesa, neprestano nadograđuje svoje znanje i kompetencije te završava brojne edukacije iz područja estetske medicine kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. Pohađao je radionicu za Endoreth PRGF krvnu plazmu, primjenu u estetske svrhe, te PRGF gela, punjača od krvne plazme kao i edukaciju Allergan Medical Institute za primjenu Juvederm dermalnih filera i botulinski toksin tip A Vistabel. Prošao je službene radionice i edukacije za Morpheus, Ultherapy i Piqo laser. Često sudjeluje i na kongresima estetske medicine, a certificiran za rad u estetskoj medicini.

Posebnu strast gaji prema injektivnim estetskim zahvatima botulin toksinom i hijaluronskim filerima, ali veseli se otkrivati mogućnosti ostalih estetskih zahvata i tretmana, poput laserskih tretmana, PRGF krvne plazme, Morpheus8 te Ultherapyja.Od 2023. godine Borna je dio tima Poliklinike Milojević gdje se kontinuirano educira i usavršava pod mentorskim vodstvom dr. Nikole Milojevića.

“Zaposlio sam se u Polilklinici Milojević jer se radi o najmodernijoj estetskoj klinici u Hrvatskoj gdje imam priliku raditi s vrhunskim stručnjacima. Očekujem svakodnevno usavršavanje koje i dobivam, a omiljene procedure su mi zahvati hijaluronskim filerima i botulinum toksinom. PRGF plazma, Ultherapy, Piqo4 laser i Morpheus su još neki od procedura koje redovito radim u Poliklinici”, otkrio nam je dr. Borna Bjedov.
Za razliku od ostalih zagrebačkih estetskih klinika koje tijekom ljeta zatvaraju svoja vrata zbog kolektivnih godišnjih odmora, iz Poliklinike Milojević poručuju da upravo zahvaljujući novim liječnicima sve svoje tretmane, uključujući i botox i filere, mogu izvoditi cijelo ljeto. “Novi članovi našeg liječničkog tima izuzetno su stručni i vješti prilikom izvođenja svih tretmana koje nudimo – učili su ih pod mojim mentorstvom te imaju moje puno povjerenje i svaku preporuku za njihovo izvođenje”, rekao nam je dr. Nikola Milojević.
Novim članovima liječničkog tima Poliklinike Milojević želimo puno uspjeha i puno zadovoljnih pacijenata.

Pročitajte još i ...