Predstavljena tri nova anti-age tretmana koji garantiraju deset godina manje  

Zagreb je proteklog vikenda bio centar inovacija u estetskoj medicini, a hrvatski i međunarodni estetski stručnjaci predstavili su vrhunske uređaje koji će na učinkovit i nježan način transformirati izgled i dati željeni rezultat. Koji su to uređaji i kako najutjecajniji dermatolozi, kirurzi i estetski liječnici oblikuju budućnost estetske njege s vrhunskim uređajima?

Energetski gel, frakcijski laser multiFRAX i endoliftingPRO

Dr. Laura Pauletti iz Italije objasnila je djelovanje biotehnologije u Lumixa  fluorescentnom gelu koji djeluje kao energetska bomba u stanicama, donoseći nam  inovacije koje potiču obnovu kože lica. Uzorci plavog LED svjetla i egzogenih kromofora stvaraju čaroliju na mitohondrijskoj razini, pružajući licu prirodan sjaj i svježinu.

A što kažete na frakcijski laser veličine mobilnog telefona? Martino Luzzara približio nam je kako je moguće da tako mi uređaj donosi snagu velike platforme u ruke liječnika, omogućavajući tretmane koji su istovremeno nježni, bezbolni i visoko učinkoviti.

EndoPRO intralifting uređaj ThermaDAS, predstavljen uz multiFRAX laser, izazvao je oduševljenje među prisutnim stručnjacima jer su rezultati na modelima bili odmah vidljivi i sat vraćen desetak godina unazad. Kao da su pred nama bili na face liftingu. Vješte ruke dr. Anđele Prolić omogućile su modelima bezbolan tretman, iako se radi ispod kože, a rezultat je prisutne ostavio bez teksta. Kvalitetne kliničke studije doprinjele su povjerenju i osigurale znanstveno provjerene podatke o sigurnosti i učinkovitosti aparata.  Znanost i znanstveno provjerene činjenice čine razliku, što je ovaj aparat i dokazao.

Stručnjaci raspravljaju: Panel o koži bez nepravilnosti

Uzbudljiva panel rasprava vodila se pod vodstvom dr. Anđele Prolić, okupljajući stručnjake iz područja dermatologije i estetike – dr. Jeannette Gjurić, dr. Jelenu Jakić, dr. Jolandu Kanižaj Rajković, dr. Vivianu Kalmar i dr. Bornu Pavičića.

Svi dijele uvjerenje da pacijenti traže njegovan i prirodan izgled, a novi uređaji pružaju sigurnost, manju bol te brže i učinkovitije rezultate. Iz tog razloga uvijek su otvoreni usavršavanju i primjeni novih provjerenih tehnologija.

Nakon inspirativnih predavanja, slijedila je  demonstracija novih tehnologija na modelima. Dr. Anđela Prolić kao glavni edukator provela nas je kroz svijet multiFRAX frakcijskog lasera, Therma D.A.S. uređaja i FB Dermatology kompanije s FLE tehnologijom, predstavljajući proizvode poput energetskih gelova za kožu Lumixa i Kleresca.

Dva dana prepuna pozitivne energije i dijeljenja znanja bila su tek mali dio onoga što slijedi. Zbog velikog interesa, planiraju se individualne radionice, gdje će liječnici imati priliku steći osobno iskustvo na modelima. Prijaviti se mogu zainteresirani liječnici i modeli na  info@medicalaesthetics.hr

Pročitajte još i ...