Proizvodi koji produžuju osjećaj ljeta na vašoj koži

Ljeto volimo iz brojnih razloga. Volimo sunce koje nam miluje kožu, osvježenje u moru, bazenu ili rijeci, lagani maestral koji donosi svježinu, bezbrižnost i lakoću življenja. Jako volimo i onaj divan osjećaj kada se nakon izlaganja suncu, moru i soli, otuširamo i nanesemo proizvode koji se brzo upijaju, pružaju dugotrajnu hidrataciju, a koža izgleda njegovano, sjajno i svježe.

Upravo takve proizvode donosi Penelope – novi brend na hrvatskom tržištu čiji su temeljni principi čistoća, nježnost i prirodna ljepota te koji svojim pristupom želi potaknuti žene na kontinuiranu brigu o sebi i svojoj koži. Vaša će koža biti sjajna i njegovana zahvaljujući inovativnoj teksturi Penelope proizvoda koji sadrže više od 97% prirodnih sastojaka i vitamina. Liniju  čine gelovi za tuširanje, mlijeka za tijelo, sapuni i kreme za ruke.

Liniju Penelope nadahnuli su grčka priroda i magarci koji u njoj bezbrižno žive, a ključni sastojak svih proizvoda je magareće mlijeko. Ono snažno čisti, hidratizira i njeguje kožu, a ujedno pomaže u regeneraciji oštećene kože te ima anti-ageing i ljekovita svojstva. Nije ni čudo da je u njemu uživala i slavna Kleopatra!

 

Neodoljiva kombinacija magarećeg mlijeka i prirodnih, umirujućih sastojaka kao što su organsko maslinovo ulje, šipak, cvijet limuna i aloe vera produžuje prirodan osjećaj svilenkaste i nježne kože. Proizvodi su namijenjeni za cijelu obitelj jer ne sadrže parabene ni bojila.

Penelope mlijeko za tijelo s više od 97% prirodnih sastojaka daje koži duboku hidrataciju i njegu. Kvalitetu ovog proizvoda potvrđuje i prva nagrada za najbolji kozmetički proizvod na Global Beauty Wellness Awards (GBWA).

Penelope Olive krema za ruke i tijelo obogaćena je magarećim mlijekom i mirisom masline. Zahvaljujući aloe veri, vitaminu E, organskom maslinovom ulju i magarećem mlijeku, ova krema hidratizira, regenerira, intenzivno i antioksidativno djeluje. Lako se upija, pomlađuje ruke i tijelo te ne ostavlja masne tragove.

 

Produžite osjećaj ljeta na svojoj koži zahvaljujući svakodnevnoj upotrebi sapuna koji je obogaćen magarećim mlijekom i mirisom crvenog nara. Šipak pruža jedinstvenu i osvježavajuću aroma koja traje na vašoj koži. Sapun je izrađen po tradicionalnoj recepturi s grčkim maslinovim uljem te nježno čisti, vlaži i pomlađuje kožu ostavljajući dugotrajnu glatkoću.

 

Penelope proizvode pronađite u dm trgovinama.

 

Pročitajte još i ...