Evo kako će vam mala crna haljina pristajati još bolje

Brojne poznate dame ovog su tjedna na promociji Skinfinity Decollete seruma u Tkalčićevoj 80. pokazala da drže do lijepog, njegovanog i zdravog izgleda bez kompromisa.

U Skinfinity Boutiqueu, oazi luksuzne preparativne kozmetike u samom srcu Zagreba okupili su se Alka Vuica, Iris Androšević, Snježana Mehun, Mario Roth, Lucija Lugomer, Petar Puškarić, Ivana Delač, Marina Karatović Mišura, Tihana Harapin Zalepugin i mnogi drugi, kojima je ovaj revolucionarni serum predstavila Mirela Ilenić, direktorica razvoja.

Mirela Ilenić i Lucija Lugomer
Alka Vuica
Iris Androšević
Mirela Ilenić, direktorica razvoja Skinfinity branda i Mario Roth
Snježana Mehun i Alka Vuica
Ivana Delač
Petar Puškarić

Skinfinity laboratorij naime brine o svakom dijelu kože, a osobito o dijelu koji otkriva ženstvenost – dekolte i grudi. Mala crna haljina, simbol ženstvenosti i vječni klasik koji moramo imati u ormaru, timu Skinfinity laboratorija poslužila je kao nit vodilja u kreiranju luksuzne formule inspirirane ženstvenošću.

Koža vrata i dekoltea podložna je ubrzanom starenju zbog UV zraka, vjetra, zagađenja, ali i smanjene produkcije kolagenskih i elastičnih vlakana. Baš kao što je mala crna haljina nezaobilazan dio ženske elegancije, tako je i ovaj proizvod saveznik ženstvenosti koji uljepšava dekolte, grudi i vrat – područje koje je neprestano izloženo pogledima, posebice u elegantnim kreacijama, kako bi omiljeni modni komad pristajao još ljepše.

Serum koji popunjava bore dekoltea

Sve navedeno ne radi za vas, ali zato je tu Skinfinity Decollete serum za njegu vrata, dekoltea i grudi koji sadrži poseban oblik aktivne komponente u obliku aminovektora. Tu je i derivat izoleucina, esencijalne aminokiseline poznate po sposobnosti poticanja stanica na obnavljanje i lifting vitalnih proteina u koži.

Prirodna je to alternativa lipofilinga s obzirom na sposobnost popunjavanja bora i vraćanja volumena, stvaranja funkcionalnih adipocita i povećanje čvrstoće zahvaljujući fibroblastima.

U formulaciji je korištena i aktivna komponenta, ekstremolit Gyceryl Glucoside. U pitanju su prirodne molekule koje u prirodi egzistiraju u najsurovijim uvjetima poput pustinja i polarnog leda te posjeduju jedinstvene obrambene mehanizme koji stabiliziraju biološke strukture.

Brža regeneracija za pomlađivanje i zaštitu delikatnog područja

Kako bi koža bila dodatno nahranjena lipidima, korišten je i poseban oblik karite maslaca koji daje lagani i baršunasti osjećaj na koži. Njega vrata, dekoltea i grudi zahtjeva brzu regeneraciju i borbu protiv slobodnih radikala, zbog izloženosti tijekom proljeća i ljeta UV zrakama. Ekstrakt smole drveta Croton lechleri koji raste u području Amazone, Perua, Ekvadora i Kolumbije, garantira brzo obnavljanje kože, stvara zaštitni sloj i fizičku barijeru koja štiti od mikroorganizama.

Decollete serum za njegu vrata, dekoltea i grudi štiti kožu od transepidermalnog gubitka vode, potiče stvaranje kolagenskih vlakana i adipocitnih stanica, te štiti od slobodnih radikala. Kožu ostavlja njegovanom, svilenkastom i mirisnom, a diskretne zlatne čestice dekolte čine glamuroznim.

Pročitajte još i ...