Stigla je nova kolekcija medicinskih uniformi hrvatskog brenda Yeya

Hrvatski brend Yeya predstavio je novu ready-to-wear kolekciju medicinskih uniformi koja donosi baš sve hit modele koji se mogu poželjeti unutar liječničke ordinacije.

Nova kolekcija nudi mnoštvo komada i modela koji će zasigurno privući pažnju svih ljubiteljica i ljubitelja mode iz medicinskog sektora. To su praktični, ali i elegantni komadi, savršeno skrojeni prema liniji tijela, koji će razbiti jesenje sivilo zahvaljujući prekrasnoj paleti boja – od petrolej plave, preko roza i zelene, ali i klasičnih bijele, crne i bež.

Kolekciju čini petnaestak odjevnih kombinacija uniformi koje kao i uvijek čine total look. Ovom kolekcijom brand nastavlja svoju stilsku priču u kojoj je naglasak na suvremenom, ženstvenom, chic ali i elegantnom i nježnom izričaju u medicinskom sektoru.

Ovoga je puta gotovo svaki look je zaokružen i suvremenim pamučnim kirurškim kapicama koje dolaze u više od 10 boja.

Tu su i dugi ogrtači, jednostavniji krojevi, ali i mnogobrojni muški modeli. Medicinski odjevni predmeti koji su standardizirani i služe isključivo funkcionalnoj namjeni, kreirani su iznova, besprijekorno spajajući modu i funkciju kako bi zadovoljili potrebe životnog stila današnjih modernih medicinskih stručnjaka.

”Mi u Yeyi znamo da zdravstveni radnici svojim pacijentima pružaju najbolju njegu svaki dan, stoga vjerujemo da i oni zaslužuju najbolje. Njihova podrška, predanost i snaga nadahnule su nas prilikom kreiranja nove kolekcije, a mi smo i više nego uzbuđeni što novu liniju možemo podijeliti sa svima njima”, rekla je Lea Gotlin, dizajnerica koja stoji iza brenda Yeya.

Pročitajte još i ...