Najnaprednija anti-age kozmetika na svijetu dostupna i u Hrvatskoj

With my brunette partner in crime @adrianalima in our @iwcwatches campaign. True elegance is timeless... #b_original! #tbt #portofino #iwcsihh #kkstyle #lovedbykurkova #goodmemories #iwcschaffhausen

Odnedavno je u Hrvatskoj dostupna kozmetika Cellicon Lab, korejskog kozmetičkog diva koji je stvorio kozmetički brend Jeu’Demeure čiji proizvodi sadrže izuzetno visoke koncentracije peptida.

Zbog ovih vrijednih sastojaka ovi se proizvodi koriste u poliklinikama estetske medicine nakon zahvata poput dermoabrazije, kemijskih pilinga, lasera i sl. Zahvaljujući aktivnim sastojcima i visokoj koncentraciji peptida, djeluju izuzetno regenerirajuće na kožu.

Irena Malagia, velika zaljubljenica u korejsku kozmetiku i uvoznica i vlasnica multibrendovskog storea korejske kozmetike Lily u Amruševoj, objasnila nam je po čemu je Jeu’Demeure kozmetika jedna od najboljih na svijetu.

„Reforming linija Jeu’Demeure namijenjena je borbi s borama, koži koja gubi elasticitet i čvrstoću, izuzetno osjetljivoj i problematičnoj koži te koži kojoj je potrebna brzo zacjeljivanje. Ovaj korejski brand posegnuo je za najnovijim principima peptidnog bioinženjeringa i stvorio jedinstvenu anti-age formulu za regeneraciju kože lica, vrata i dekoltea, s trajnim efektom liftinga“, otkrila nam je Irena Malagia.

Glavnu zaslugu za zdrav, zategnut, mladalački izgled kože ima kolagen. Tijekom života smanjuje se sinteza kolagena u koži, što utječe na starenje kože.

Christy Turlington Burns arrives on the red carpet at the 2013 Glamour Women of the Year Awards, sponsored by L'Oreal Paris, to honor courageous and inspiring women who are changing the world on November 11, 2013 in New York City., Image: 176486406, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, UPI

Važnost peptida

Sintezu kolagena moguće je ubrzati peptidima. Njihova je moć u tome što za vrlo kratko vrijeme umornu kožu koja nezaustavljivo stari, regeneriraju u glatku, pomlađenu, elastičnu i sjajnu.

Ukratko, peptidi su kratki lanci amino-kiselina koji utječu na sintezu bjelančevina, a njihovo je osnovno svojstvo laka apsorpcija u tkiva. Aplicirani na kožu, peptidi prolaze ne samo kroz slojeve kože do mezoderme, nego i u samu stanicu, dakle kroz staničnu membranu i citoplazmu, kako bi informacije potrebne za sintezu bjelančevina dopremili u sami centar stanice.

Kada nanesete kolagen na kožu, njegova koncentracija u koži neće porasti. No kada krema za lice sadrži sastojke koji potiču sintezu kolagena, postići će se dubinska hidratacija i pozitivni učinci na elasticitet kože, zahvaljujući potaknutoj sintezi kolagena.

Ključni sastojak kreme Jeu’Demeure Collagen Germinating Peptide Reforming Cream je patentirani Wrinkle Free J316TM, bakar tripeptid.

To je novi kozmetički peptid koji se koristi protiv bora i potiče sintezu kolagena. Njegov biomaterijal ima puno veći učinak od postojećih biomaterijala jer stimulira izravno i pojačano aktivaciju koagulacijskog fibroblasta.

Stimulira kolagen do 148% i pojačava proizvodnju kolagena s koncentracijom od 50 ppm. Peptide Reforming Cream sadrži 450 ppm peptida.

A model is getting prepared in Backstage ahead of the Victoria's Secret Fashion Show at the Mercedes-Benz Arena Shanghai in Shanghai, China on November 20, 2017. Photo by Aurore Marechal/ABACAPRESS.COM

Velika učinkovitost proizvoda

Zapadni svijet posljednjih je godina zaludila korejska industrija jer je, zahvaljujući ulaganjima u istraživanje i razvoju novih proizvoda, danas barem sedam godina ispred ostatka svijeta.

Zahvaljujući inovativnim formulama i egzotičnim sastojcima, korejska kozmetika postala je apsolutni beauty hit. Visoka učinkovitost i holistički pristup, kao i maštovita pakiranja, razlog su što žene, ali sve više i muškarci, umjesto razvikanih zapadnjačkih brendova biraju korejske, a prednost im je, uz vrhunske sastojke i tehnologiju, svakako i prihvatljivija cijena.

Najnaprednija kozmetološka tehnologija može se kupiti u centru Zagreba (Amruševa 6), Ljekarnama Ćurković (Ulica Franje Pokornoga 7 i u Green Goldu) ili naručiti preko online shopa www.Lily.hr.

Pročitajte još i ...