Američka druga dama – Ivanka Trump

November 09, 2015: Ivanka Trump arriving at the 25th Annual Glamour Women of the Year Awards held at Carnegie Hall in New York City., Image: 265582612, License: Rights-managed, Restrictions: CODE000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, INF

Ivanka Trump, poduzetnica i kći američkog predsjednika Donalda Trumpa, ne može proći nezapaženo. Kao dio najpoznatije predsjedničke obitelji, stalno je pod povećalom medija i javnosti koji je pomno prate. Osim njezine uspješne karijere, ono što se svakako opaža je i njezin izgled.

Beauty hit

Profinjena, vitka i visoka, nježnog lica, vrlo brzo postala je uzor ženama diljem svijeta, a posebice se svidjela Kineskinjama.

WASHINGTON, USA - MARCH 17: Ivanka Trump arrives for a joint press conference by U.S. President Donald Trump (not seen) and German Chancellor Angela Merkel (not seen) at the White House during Chancellor Merkel's visit to Washington, United States on March 17, 2017. Samuel Corum / Anadolu Agency, Image: 325687639, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca

Naime, Ivanka Trump postala je beauty hit u Kini. Kineskinje u poliklinike estetske kirurgije odlaze s fotografijama Ivanke, želeći njezin pravilan nos, velike oči i pune usne. Ovaj trend ide toliko daleko da se jedna kompanija nazvala Foshan Yiwanka Medical Management, što je kineska inačica imena Ivanka (Yiwanka).

Osim što je postala veliki beauty trend u Kini, dvije Amerikanke nedavno su obznanile kako su potrošile na desetke tisuća dolara ne bi li izgledale što sličnije Ivanki. Kako bi to postigle, podvrgnule su se operaciji povećanja grudi, operaciji nosa, povećanju usana, liposukciji i naglašavanju obraza.

Što je Ivanka sredila?

Američki kirurg dr. Franklin Rose za Daily Mail kazao je da je posljednjih mjeseci Ivanka Trump pojam kako neke žene žele izgledati. Dr. Rose nagađa da Ivanka i Melania posjećuju istog doktora jer je očito da su obje stavljale botox i filere u jagodice.

ivanka trump

Kako procjenjuju neki plastični kirurzi, a očito je i usporedbom fotografija, Ivanka je operirala nos. Iako se nije promijenila do neprepoznatljivosti, razlike se uočavaju i u obliku vilice i brade, a neki smatraju i da je povećala grudi.

Naime, Ivanka se 2007. godine na dodjeli Zlatnih globusa pojavila u uskoj haljini koja je istaknula njezine iznenađujuće velike grudi koje su izgledale puno veće nego ranije. Treba spomenuti da je to razdoblje bilo razdoblje silikona (prisjetimo se neproporcionalno velikih grudi Victorije Beckham). Što se tiče estetskih tretmana, gotovo je sigurno da mladoliko lice održava tretmanima botoxa i filera.

D 70988-17 Ivanka Trump. . Model Ivanka Trump attending the InStyle and Warner Bros afterparty for the 64th Annual Golden Globe 2007 at the Hotel Beverly Hilton, Beverly Hills, USA, 15/01/2007., Image: 220601677, License: Rights-managed, Restrictions: NOT FOR SALE IN: USA AND GERMANY., Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Camerapress

Ivanka nikada nije javno progovorila o estetskim operacijama i tretmanima, stoga se ne može sa sigurnošću tvrditi što je napravila, a što ne. Ipak, razlike na fotografijama prilično su očite.

Pročitajte još i ...