Top zahvat čiji rezultati ostavljaju bez daha

Jedan sloj tekućeg pudera, pa onda korektor koji smo neki dan kupili i potpuno nas je oduševio, i na kraju glamurozni highlighter s reflektirajućim česticama… i problem tamnih kolutova ispod očiju je riješen! No, kad nas muče podočnjaci s izraženim „vrećicama“, tu je situaciju već malo teže zamaskirati. Nijedan higlighter ni korektor – ma kako moćni bili – ovom problemu naprosto nisu „dorasli“.

Ipak, rješenje itekako postoji, a zove se blefaroplastika. Korekcija očnih kapaka zahvat je koji se hvata u koštac s umornim izgledom koji zahvaljujemo i spuštenim vjeđama, i izraženim  podočnjacima, zbog kojih dr. Matiji Miletiću u njegovoj zagrebačkoj ordinaciji MM Medestetica poprilično često zvoni telefon.

Pročitajte i zašto su blagdani pravo vrijeme za estetske tretmane?

Stručnjak za područje oko očiju

Područje oko očiju je, naime, njegova specijalnost, a povjerenje pacijentica – nepobitna činjenica. Dokaz mu je i ove godine stigao u obliku priznanja portala Najdoktor, na kojem pacijenti biraju najbolje liječnik. Dr. Miletić je i ove godine u renomiranom društvu najboljih plastičnih kirurga – u koje je odabran već petu godinu zaredom.

To povjerenje nije, naravno, došlo samo po sebi – trebao se itekako potruditi da postane jedan od najomiljenijih estetskih kirurga u regiji. Pacijentice ga opisuju kao izrazito prijateljski raspoloženog liječnika koji ima dobro oko, dobro uho – i sklon je usavršavanju svojih metoda dok ne postigne savršenstvo.

Tako je, primjerice, usavršio i zahvat ukošavanja očiju, po kojem je također vrlo poznat. Brojne žene dolaze u njegovu ordinaciju MM Medesetica sa željom da dobiju onaj mačkasti pogled, koji djeluje posebno senzualno i povećava faktor privlačnosti kod žena, rekao nam je ovaj stručnjak za ljepotu koji je, nakon dugogodišnjeg obavljanja lateralne kantopeksije, u operaciju uveo novitete koji su oduševili njegove klijentice.

Zanima vas podizanje obrva? Sve o inovativnom zahvatu pročitajte OVDJE.

A oduševio ih je i njegov stav da bi “estetski tretmani trebali biti financijski dostupni većini žena”, što je ovaj renomirani liječnik izjavio u jednom intervjuu koji je dao za naš portal. “U mojoj se ordinaciji stoga popularni tretmani i zahvati nude po razumnim cijenama. Posebice sad tijekom krize, kad su primanja poprilično velikom broju žena smanjena – a želja za lijepim izgledom još je uvijek tu. Primjerice, ni konzultacije se kod mene ne naplaćuju“, izjavio je za Estetica.hr liječnik koji je, posebice prije “lockdowna”, bio rado viđen gost na brojnim društvenim događanjima.

Doktor Matija Miletić rado je viđen gost: na finalnom natjecanju u izboru ljepote Miss Supranational Hrvatske 2020.

A i klijentice i pratitelje njegovog Instagram profila oduševili su rezultati najnovijeg TOP zahvata, koji je dr. Miletić izveo na 35-godišnjoj klijentici, na čijem su se licu pojavili evidentni znakovi pada tonusa i popuštanja muskulature – od kojih su najočitiji bile nazolabijalne bore i podočnjaci.

Celulita se želite riješiti trajno? Dr. Miletić otkriva kako!

Skin and muscle flap

Primjenjujući inovativnu tehniku “skin and muscle flap”, doktor Miletić je klijenticu “jednim potezom” riješio i jednog i drugog problema. Zvuči nemoguće? “To je klasična procedura kod koje se izvodi klasični rez, samo se režu koža i mišić i reduciraju se masni jastučići. Onda slijedi preparacija lica distalno i lateralno – već po procjeni kirurga. Glavna je stvar što se manipulacijom mišića podiže srednja regija lica, u kojoj su znakovi starenja poput, primjerice , nazolabijalnih bora – itekako vidljivi.

Reducira se mišić, ali i poprilično kože, a mišić se onda fiksira za lubanju u području reza u njezinom lateralnom segmentu. Zahvat traje oko sat, sat i deset, a izvodi se u lokalnoj anesteziji“ govori dr. Matija Miletić, koji je rezultatima oduševljen.

Ovom se operacijom ostvaruje mlađi, svježiji i odmorniji izgled, a rezultate gotovo možemo usporediti s efektom filtera na Instagramu, koji vas pomlade desetak godina. Uz “malu” razliku: s filerima to traje samo na Instagramu. Želite li “real life” učinak, ordinacija dr. Matije Miletića savršena je adresa za vas. A ovaj inovativni zahvat samo je još jedan u nizu onih zbog kojih se ovaj stručnjak konstantno usavršava – sa željom da njegove klijentice dobiju zaista vrhunsku uslugu.

U čemu je tajna njegovog uspjeha? „U tome što sam drukčiji od ostalih, ne volim stereotipe i imam svoj stil u svemu. Služim se tehnikom koju drugi ne koriste. Zahvalan sam na svemu što sam naučio, a neke stvari nisam učio u Hrvatskoj: educirao sam se, naime, u Sloveniji, Austriji, Australiji, Rumunjskoj, Srbiji…“, rekao nam je ovaj markantni liječnik koji, s obzirom na to da se danas mnogo nestručnjaka bavi estetskim korekcijama, svojom prednošću smatra i činjenicu da je plastični kirurg.

Pročitajte još i ...